Bútor Webáruház - 1 év garancia - Minsőségi, de olcsó bútorok - Országos kiszállítás
  • info@butor7.hu
  • Ügyfélszolgálat: +36 (30) 200 51 02 vagy +36 (30) 200 56 02 Nyitvatartási idő: Hétfő-Péntek: 10:00-18:00 és Szombat : 10:00-13:00-ig

Adja meg a módját az étkezésnek, saját étkező bútorral!

A konyha és az étkező összetartozik, de van, ahol csak egy konyha fér el kényelmesen, az étkezőnek nem jut külön hely. Szerencsére szép számmal akadnak olyan lakások, házak, ahol a tervezők gondoltak arra, hogy teret adjanak a sütés-főzés után következő fontos eseménynek, az étel elfogyasztásának. Az étkezésnek igenis érdemes megadni a módját, hiába nem kedvez ennek a felfogásnak a modern életvitel. Aki szeretné valóban arra használni az étkezőjét, amire való, annak szüksége lesz étkező bútorra is. Ennek kiválasztása olyan feladat, amit nem szabad elkapkodni. A későbbiekben ugyanis nem lenne jó, ha egy kényelmetlen széken kellene végig ülni a karácsonyi ebédeket vagy egy nem megfelelő asztalnál kellene fogadni a barátokat.

Az étkező bútor tehát mindenekelőtt méretben kell, hogy stimmeljen. Léteznek olyan általános kritériumok, amik lefektetik, hogy ideális esetben mekkora, milyen magas és széles egy étkező asztal, illetve szék. Természetesen készülhet egyedi méretezésben is, ha arra van igény, de a standard méretezés általában annak megfelelően készül, hogy az anatómiai jellemzők mit diktálnak a tervezőknek.

Az étkező bútornál fontos, hogy praktikus legyen, olyan, aminek használata hosszú távon sem kényelmetlen és nem megy az egészség rovására sem. Ennek a kipipálása után már csak az van hátra, hogy olyan étkező bútort válasszunk, ami illik az otthonunkba, az étkezőnkbe és ami nem utolsósorban tetszik is. Legalább ugyanolyan lényeges a berendezés kinézete, stílusa is, hogyan illik a már meglévő enteriőrbe, mit tud hozzáadni a térhez, hogy az még kerekebb legyen vele együtt.

Keressen meg bizalommal minket és segítünk, hogy az Ön számára ideális étkező bútort vásárolhassa meg! Kínálatunkban színvonalas, fából készült, igényes és igazán stílusos étkező bútorokat talál. Válassza ki az új kiegészítőket otthonába és használja őket örömmel! Amennyiben segítségre van szüksége, lépjen kapcsolatba velünk a honlapunkon megadott elérhetőségeink egyikén és kérje tanácsunkat étkező bútorokkal kapcsolatban is!

Országos házhozszállítás!

Bútorainkat az ön kérésére házhoz szállítjuk, vagy átveheti díjmentesen a raktárunkban. - Ingyenes szállítás, a katalógusban megjelölt egyes termékekre.

Naprakész ügyfélszolgálat

Forduljon hozzánk kérdéseivel, készséggel állunk rendelkezésére!

365 nap Garancia

Bármely elektronikusan vásárolt termékünkre 365 napos garanciát vállalunk!