Amit a fekvőfelületekről tudni érdemes

Elérhetõségek
E-mail:info@butor7.hu

Amit a fekvőfelületekről tudni érdemes

Hasznos információk az ágy fekvőfelültekről, amit mindenképp tudnia kell

 

Szivacsos fekvő felületek:

 Normál szivacsos kivitel: A normál szivacsos kivitel egy közepes keménységű kivitel. Azoknak ajánljuk, akik leginkább alkalmankénti használatra vásárolnak bútort, nyaralóba, albérletbe vagy gyereknek. Nekik tökéletes választás! 80 kg/fő a teherbírás.

 

Extra szivacsos kivitel: Az extra szivacsos kivitelünk már egy vastagabb szivacsos kivitel. Sokkal tartósabb, egyenes tartást biztosít. Ezt már ajnánljuk mindennapos alvásra akár felnőtteknek is! Teherbírása 100kg/fő.

 

Ortopéd szivacsos kivitel: Ez a kivitelünk két szivacs kombinációja. Mégpedig egy extra szivacs és egy rugalmas habszivacsé. Összesen 12 cm vasatgságú. Mindennapos használatra ajánlott, egyenes deréktrartást biztosít. A keményebb szivacsos közé tartozik mintsem a puhába. Teherbírása: 120kg/fő.

 

Rugóval ellátott fekvő felületek:

Élkeretes extra rugós kivitel: Rugalmas fekvőfelületet biztosít. Viszont közepes keménységgel bír. Azoknak ajánljuk akik nem kedvelik a keményebb fekvőfelületeket. Nem szabad beleugrani, vagy beletérdelni, ugyanis ilyenkor a rugó sérülhet, nem nyeri vissza sajnos az eredeti alakját és az ágy eldeformálódhat, így kényelmetlenné válhat. Ha vigyáznak rá nagyon tartós fekvőfelületet biztosít. 100 kg/fő a teherbírása.

 

Ortopéd erősített rugós kivitel: Erős rugótípus, keményebb fekvőfelület. Ennél a felületnél nincs élkeret, nagyon vastag szivaccsal van a széle támasztva. A  rugótekercsek közé szivacsokat raknak, majd ezt leborítják még egy réteggel és ezután megy rá még egy szivacs borítás. Ezért sem lehet érezni a rugókat, csak alapos tapogatással. Sokan megkeresnek minket, hogy nem rugós kivitelt kaptak. Ha alaposan kitapintja érezni lehet a rugót, a többrétegü boritás miatt nem érzik könnyen a rugókat. Mondhatni a legtartósabb fekvő felületünk, ugyanis szinte elhasználhatatlan. Természetesen ez is tönkre megy, ha nem rendeltetésszerűen használjuk. Alapesetben a teherbírása 120kg/fő, de kérésre tovább tudjuk erősíttetni, így kiszolgálja akár a 150kg súlyú embereket is!

Országos házhozszállítás!

Megrendelését kizárólag házhozszállítással tudjuk teljesíteni! - Azonban számos termékünkre ingyenes házhoszállítást vállalunk, ezek a termék adatlapján fel vannak minden esetben tüntetve!

Naprakész ügyfélszolgálat

Forduljon hozzánk kérdéseivel, készséggel állunk rendelkezésére!

365 nap Garancia

Bármely elektronikusan vásárolt termékünkre 365 napos garanciát vállalunk!