az-on-uj-etkezo-garnituraja-milyen-legyen

Elérhetõségek
E-mail:info@butor7.hu

Az Ön új étkező garnitúrája milyen legyen?

Kiadós reggelik, ünnepi ebédek, meghitt vacsorák, gazdag brunch egy szombat délelőttön vagy könnyű uzsonna, délután? Az étkező asztal minden otthonban központi helyet foglal el, nem lehet nélküle egyik étkezést sem kényelmesen lefolytatni. Minden étkezésnek érdemes megadni a módját és szépen megterített asztalhoz ülve elfogyasztani a fogásokat, a rohanó mindennapokban ez rendkívül üdítő tud lenni.

Az természetesen egyáltalán nem mindegy, hogy milyen az étkező garnitúra. Legyen a helyiség szerves része, illeszkedjen a lakás adottságaihoz, egészítse ki a meglévő tulajdonságait úgy, hogy szolgálja vele a lakók igényeit is.

Az egyik legalapvetőbb kérdés, hogy hány személyes és mekkora méretű étkező garnitúrára van szükség. Pároknak kis lakásba ott, ahol étkező sincs, gyakori az egyteres elrendezés. Praktikus lehet egy falra szerelhető, lehajtható asztal, két székkel. Aki viszont már nagyobb családhoz méretezi az étkező garnitúrát, annak minimum négyfős asztalra van szüksége. Szerencsére nagy a választék már hat- vagy nyolcfős étkező garnitúrákból is. Lehet az étkező garnitúra hagyományos, különálló székekkel kiegészített megoldású és lehet sarokgarnitúra is, ami szépen belesimul az étkező egyik oldalába és kényelmes, kanapés kialakítású. Elegáns fehér, klasszikus barna vagy vidám színes változatban egyaránt kaphatóak a bútorok, így mindenki megtalálhatja az ízlésének megfelelő kivitelt.

Forduljon hozzánk bizalommal, mert webshopunk kínálatában Ön is garantáltan megtalálja az ideális étkező garnitúrát! Kicsi vagy nagy, sok férőhelyes vagy csak két személyes, klasszikus vagy modern, színes vagy egyszínű? Amennyiben tőlünk rendel, úgy minden garnitúrára egy év garanciát kap, sőt, akár ingyenesen ki is szállítjuk Önnek, ha a megjelölt termékből rendel.

Nézzen körül nálunk, és álmodja meg étkezőjét! A honlapunkon megtalálható elérhetőségeink egyikén tájékozódjon azokról a termékekről, amik felkeltették az érdeklődését, tudjon meg többet szolgáltatásainkról, és vásároljon termékeinkből, kedvező áron!

Országos házhozszállítás!

Megrendelését kizárólag házhozszállítással tudjuk teljesíteni! - Azonban számos termékünkre ingyenes házhoszállítást vállalunk, ezek a termék adatlapján fel vannak minden esetben tüntetve!

Naprakész ügyfélszolgálat

Forduljon hozzánk kérdéseivel, készséggel állunk rendelkezésére!

365 nap Garancia

Bármely elektronikusan vásárolt termékünkre 365 napos garanciát vállalunk!