Bútor Webáruház - 1 év garancia - Minsőségi, de olcsó bútorok - Országos kiszállítás

Elérhetõségek
E-mail:info@butor7.hu

Hogyan válasszunk franciaágyat?

Egy bútor kiválasztása sosem egyszerű. Azonban talán az ágy igényli a legtöbb figyelmet, hiszen ez befolyásolja, hogy mennyire tudjuk magunkat kipihenni, és ezáltal hogyan érezzük magunkat a bőrünkben napközben. Két személyre az ideális, ha franciaágyat vásárolunk, ez elég nagy ahhoz, hogy mindkét ember kényelmesen elférjen rajta. A nehézség ott kezdődik, hogy franciaágyból is rengeteg van. Milyen szempontok alapján válasszunk?

Az első és legfontosabb a méret. Egyrészt férjen be a hálószobába, másrészt mi is férjünk el rajta. Például egy 190 cm magas embernek nem elég a standard 2 méter hosszú ágy! Figyeljük meg, hogy milyen matrac vagy szivacs van benne! Mindenkinek más a kényelmes, nem mindegy sem az életkor, sem a súly, és az alvási szokások sem mellékesek. Nem utolsó sorban, olyan franciaágyat válasszunk, ami illeszkedik a lakás stílusához, nem lóg ki a meglévő bútorok közül.

Franciaágyat vásárolna? Nézzen körül bátran bútor webáruházunkban, széles kínálattal várjuk!

Országos házhozszállítás!

Megrendelését kizárólag házhozszállítással tudjuk teljesíteni! - Azonban számos termékünkre ingyenes házhoszállítást vállalunk, ezek a termék adatlapján fel vannak minden esetben tüntetve!

Naprakész ügyfélszolgálat

Forduljon hozzánk kérdéseivel, készséggel állunk rendelkezésére!

365 nap Garancia

Bármely elektronikusan vásárolt termékünkre 365 napos garanciát vállalunk!