Bútor Webáruház - 1 év garancia - Minsőségi, de olcsó bútorok - Országos kiszállítás

Elérhetõségek
E-mail:info@butor7.hu

Hogyan válasszunk kanapét?

Kanapét vásárolna, de még nincs határozott elképzelése? Lássuk, melyek azok a szempontok, amiket érdemes listába szednie akkor, ha a nappaliba szeretne új kanapét választani! Olvassa át tanácsainkat, és máris felkészültebben vághat neki a vásárlásnak!

Először is tisztázni kell azt, hogy milyen típusú kanapéra van szükség: hagyományos vagy pedig ággyá alakítható, kihúzható fajtára? Amennyiben a gyerekszobába szeretne helytakarékos megoldást, érdemes a kihúzható változat mellett dönteni, de a nappaliban is hasznát veheti hirtelen betoppanó vendégek esetén. A kanapé mérete is lényeges, a szoba tulajdonságaihoz, a tér lehetőségeihez kell mérni. Sarokkanapé legyen vagy kisebb, kétszemélyes fér el a fal mellett? A praktikus megfontolásokat követően jöhetnek a formák, színek, anyagok és minták. Milyen stílus illik a többi bútorhoz és az otthonához, mi az, ami közel áll a szívéhez? Színes, visszafogott, mintás vagy egyszínű?

Bátran nézzen körül webáruházunkban, és válogasson szebbnél-szebb kanapéink közül!

Országos házhozszállítás!

Megrendelését kizárólag házhozszállítással tudjuk teljesíteni! - Azonban számos termékünkre ingyenes házhoszállítást vállalunk, ezek a termék adatlapján fel vannak minden esetben tüntetve!

Naprakész ügyfélszolgálat

Forduljon hozzánk kérdéseivel, készséggel állunk rendelkezésére!

365 nap Garancia

Bármely elektronikusan vásárolt termékünkre 365 napos garanciát vállalunk!