Bútor Webáruház - 1 év garancia - Minsőségi, de olcsó bútorok - Országos kiszállítás

Elérhetõségek
E-mail:info@butor7.hu

Milyen az ideális ágykeret?

ágykeretTény, hogy manapság óriási választék áll a vásárlók rendelkezésére az ágykeretekből, így nem csoda, ha a vevők többségének komoly kihívást jelent kiválasztani az ideális terméket. Bizonyos szempontok előtérbe helyezésével nem okozhat gondot meglelni a tökéletes ágykeretet, így mielőtt a vevő elindulna beszerezni fekvőalkalmatosságát, fontos, hogy tájékozódjon ezekről az információkról.

Mivel a vásárlók az ágykeretet hosszú távon szeretnék használni, a legfontosabb szempont kiválasztáskor a termék anyaga. Minél masszívabb, strapabíróbb anyagból készül az ágykeret, annál tovább lesz használható. Ha nem szeretné, hogy idő előtt elkezdjen nyikorogni az ágykeret és emiatt folyamatosan javítani kelljen, olyan terméket válasszon inkább, ami keményfából készült, például bükkből, tölgyből vagy kőrisből, anyagvastagsága pedig legyen legalább 25-40mm között. Ezek az ágykeretek garantáltan kiszolgálják évtizedeken keresztül. Strapabíróak, és még évek múlva sem fognak nyikorogni, ennek köszönhetően még a javításukkal sem kell később bajlódnia. A felsorolt anyagok közül a tölgy az, ami a legellenállóbb, kimondottan hosszú élettartamú.

Az utóbbi években a fémből készült ágykeretek roppant népszerűek lettek, ezért, ha Önhöz közelebb áll ez az irány, válassza bátran, ugyanis ezek a termékek is masszívak, strapabíróak, ráadásul rendkívül esztétikusak is.

Az anyagtulajdonság mellett a méretek is fontosak az ágykeret kiválasztásakor. Mindenképp olyat válasszon, amin Ön a partnerével együtt kényelmesen el tud férni, hiszen nincs is annál kellemetlenebb, mikor szűkös helyen alszik az ember. Az ilyen körülmények egészségileg sem tesznek jót a vásárlónak, ezért érdemes inkább nagyobb ágykeretet választani, így mindketten kényelmesen elférnek a felületen.

Kínálatunkban biztosan megtalálja azt az ágykeretet, ami ezeknek a szempontoknak megfelel. Választékunkban minőségi, megbízható és ízléses bútorokat talál. Amennyiben kérdései lennének az ágykeretekkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal!

Országos házhozszállítás!

Megrendelését kizárólag házhozszállítással tudjuk teljesíteni! - Azonban számos termékünkre ingyenes házhoszállítást vállalunk, ezek a termék adatlapján fel vannak minden esetben tüntetve!

Naprakész ügyfélszolgálat

Forduljon hozzánk kérdéseivel, készséggel állunk rendelkezésére!

365 nap Garancia

Bármely elektronikusan vásárolt termékünkre 365 napos garanciát vállalunk!