Bútor Webáruház - 1 év garancia - Minsőségi, de olcsó bútorok - Országos kiszállítás

Elérhetõségek
E-mail:info@butor7.hu

Milyen fekvőfelülettel rendelkező ágyat válasszon?

Franciaágy vásárlásakor a legfontosabb eldöntendő kérdés az, hogy a megvásárolni kívánt bútor milyen fekvőfelülettel rendelkezzen. Az átgondoltan kiválasztott franciaágy nemcsak a nyugodt alvást biztosítja, hanem hozzájárul az egészség megőrzéséhez is.

Az egyik típusú franciaágy fekvőfelület a szivacsos, amelyen belül még többféle kategória létezik. A normál szivacsos típus közepes keménységű, ami azoknak ideális, akik alkalmankénti használatra vásárolnak bútort a nyaralóba, albérletbe, vagy a gyereknek. Ezzel szemben az extra szivacsos kivitel már sokkal tartósabb, és kényelmes tartást biztosít. Az ilyen fekvőfelületű franciaágy ideális választás a mindennapi alváshoz is. Ezek mellett létezik ortopéd szivacsos kivitel, ami két szivacs kombinációja. Mindennapi használatra ajánlott, egyenes deréktartást biztosít.

A szivacsos típusokon túl a rugós felületű franciaágyak is rendelkezésre állnak, amelyen belül kétféle típus létezik. Az egyik az élkeretes, extra rugós kivitel, ami rugalmas fekvőfelület, és közepes keménységgel bír. Nem szabad beleugrani, vagy beletérdelni, mert a rugó sérülhet, és nem nyeri vissza az eredeti állapotát, így a deformáció következménye a kényelmetlenség lesz. A másik típus az ortopéd, erősített rugós kivitel, aminél nincs élkeret, a széle vastag szivacs, és strapabíró rugók találhatóak benne. Az ilyen típusú ágyak kiszolgálhatják a 150 kg súlyú embereket is!

Ha kérdései lennének a fekvőfelületekkel kapcsolatban, vagy franciaágyat szeretne vásárolni, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

Országos házhozszállítás!

Megrendelését kizárólag házhozszállítással tudjuk teljesíteni! - Azonban számos termékünkre ingyenes házhoszállítást vállalunk, ezek a termék adatlapján fel vannak minden esetben tüntetve!

Naprakész ügyfélszolgálat

Forduljon hozzánk kérdéseivel, készséggel állunk rendelkezésére!

365 nap Garancia

Bármely elektronikusan vásárolt termékünkre 365 napos garanciát vállalunk!