Bútor Webáruház - 1 év garancia - Minsőségi, de olcsó bútorok - Országos kiszállítás

Elérhetõségek
E-mail:info@butor7.hu

Milyen legyen a franciaágy? – típusok és méretek

Franciágyat szinte minden otthonban találni, nem véletlenül, mert ez az egyik legkényelmesebb fekvőhely. Általában hatalmas fekvőfelülettel rendelkezik, praktikus megoldás pároknak, de kisgyerekes szülőknek is.

A franciaágyak többfélék lehetnek, a gyártók gondoltak a változatos igényekre is. Ennek megfelelően választhatunk franciaágyat aszerint, hogy milyen méretben, milyen széles fekvőfelülettel szeretnénk használni. Egy franciaágy minden esetben két személyes, így a legkisebb méret kb. 140x200, ezen kívül lehetőség van még ennél nagyobb, húsz centinként növekvő méretű két személyes ágyakat is vásárolni, 160x200, 180x200, vagy akár 200x200 méretben is. Minden attól függ, mekkora a háló, illetve az ágy új tulajdonosai mennyi helyet igényelnek alvás közben.

Van különbség a franciaágyak között abban is, hogy rendelkeznek-e fejtámlával, illetve ágyneműtartóval. Ezeknek a kiegészítőknek a megléte szintén egyéni igény kérdése, de mindenképpen nagyobb komfortot biztosít. Végül itt van a matrac kérdése, ami az egyik leglényegesebb szempont a választásnál: rugós, normál, ortopéd, vagy dupla szivacsos legyen?

Franciaágyat vásárolna? Keressen minket bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Országos házhozszállítás!

Megrendelését kizárólag házhozszállítással tudjuk teljesíteni! - Azonban számos termékünkre ingyenes házhoszállítást vállalunk, ezek a termék adatlapján fel vannak minden esetben tüntetve!

Naprakész ügyfélszolgálat

Forduljon hozzánk kérdéseivel, készséggel állunk rendelkezésére!

365 nap Garancia

Bármely elektronikusan vásárolt termékünkre 365 napos garanciát vállalunk!