Bútor Webáruház - 1 év garancia - Minsőségi, de olcsó bútorok - Országos kiszállítás

Elérhetõségek
E-mail:info@butor7.hu

Mire figyeljen, ha kanapét szeretne vásárolni?

Vitathatatlan, hogy egy komfortos ingatlan nélkülözhetetlen berendezése a kanapé, ezért nem véletlen, hogy elsők között kerül beszerzésre, ha a lakás, vagy a ház tulajdonosa szeretné berendezni az otthonát. Ahhoz, hogy valóban az igényeknek megfelelő kanapé kerüljön kiválasztásra, bizonyos szempontokra oda kell figyelni a beszerzés során.

Az első és a legfontosabb a kanapé mérete. Mielőtt vásárolni indul, feltétlenül mérje le a rendelkezésre álló területet, aminek során figyelembe veszi a különböző ütközési pontokat is, például a radiátorokat. Egy túlméretezett kanapé szűkössé teszi a területet, ráadásul rendkívül kellemetlen folyamatosan kerülgetni a bútort, így hiába kényelmes, ha méretben egyáltalán nem passzol a helyiséghez. Érdemes azt is végig gondolnia, hogy kihúzhatós, vagy egyszerű kanapéra van szüksége. Ha többször fogad vendégeket, érdemes a kihúzhatós kialakításban gondolkodni, így mindig kényelmes fekhellyel várhatja az éjszakára is maradó barátait, rokonait.

Ha további kérdései lennének a kanapék megvásárlásával kapcsolatban, vagy felkeltették érdeklődését a termékeink, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

Országos házhozszállítás!

Megrendelését kizárólag házhozszállítással tudjuk teljesíteni! - Azonban számos termékünkre ingyenes házhoszállítást vállalunk, ezek a termék adatlapján fel vannak minden esetben tüntetve!

Naprakész ügyfélszolgálat

Forduljon hozzánk kérdéseivel, készséggel állunk rendelkezésére!

365 nap Garancia

Bármely elektronikusan vásárolt termékünkre 365 napos garanciát vállalunk!