valasszon-kivalo-minosegu-franciaagyat

Elérhetõségek
E-mail:info@butor7.hu

Válasszon kiváló minőségű franciaágyat!

A franciaágy egy igazi klasszikus a bútorok között. Megvan az oka annak, hogy régen is használták és ma is ismerik, szeretik. Több stílusban, változatos típusokban lehet kapni, különféle kiegészítőkkel. A lényeg azonban nem változik, hiszen a nagy méret az, ami miatt a franciaágy sosem megy ki a divatból.

Miért kellene Önnek is emellett a hálószoba bútor mellett döntenie, mik azok az érvek, amik megfellebezzhetetlenül a franciaágy mellett szólnak? Lássuk, szép sorban! Egy ágyat alapvetően hosszú távra választunk, amit évekig állandó fekhelyként használhatunk, anélkül, hogy csalódni kellene benne. A franciaágy nemcsak tartós és megbízható bútor, de kellően sokoldalú is ahhoz, hogy a tulajdonosához képes legyen alkalmazkodni.

Aki a minőség mellett teszi le a voksát, annak a klasszikus, ágykeretes kialakítású franciaágyakat ajánljuk, különösen, ha van elég hely a használatához. Az ágy alapanyaga valódi fa, olyan időtálló keményfa, mint a bükk vagy a tölgy. Az ágykeret lehet akasztós vagy csavaros. Érdemes csavaros kivitelt választani, mert ezen lehet állítani. Ha kilazul vagy nyikorog, néhány húzással javíthatunk rajta.

A keretes franciaágynak megvan az a nagy előnye, hogy a matrac cserélhető benne. Az ember igényei változhatnak az évek során, a matrac elhasználódik, tönkremegy. Ha ez bekövetkezik, csak új matracra van szükség, a régi ágy pedig a megszokott módon használható tovább. A változatos kialakítás lehetővé teszi, hogy az igényekhez passzolót választhassunk, méret, dizájn, magasság és fejtámla szempontjából is.

Ne feledkezzünk meg a kiegészítőkről! A franciaágy méreténél fogva ugyan sok helyet foglal, de ez az erőssége is. Egy beépített ágyneműtartó elég helyet biztosít az ágynemű, takarók stb. tárolására is. Ajánlott a beépített és nem fiókos változatot előnyben részesíteni, mert több a hely benne, és kevésbé porosodik.

Keressen minket bizalommal, és találja meg a saját hálószoba bútorát üzletünkben! Elérhetőségeinken szívesen nyújtunk segítséget a választáshoz!

Országos házhozszállítás!

Megrendelését kizárólag házhozszállítással tudjuk teljesíteni! - Azonban számos termékünkre ingyenes házhoszállítást vállalunk, ezek a termék adatlapján fel vannak minden esetben tüntetve!

Naprakész ügyfélszolgálat

Forduljon hozzánk kérdéseivel, készséggel állunk rendelkezésére!

365 nap Garancia

Bármely elektronikusan vásárolt termékünkre 365 napos garanciát vállalunk!