Dohányzóasztal

48 termék a kategóriában

A dohányzóasztal, vagyis az egyik leghasznosabb kisbútor

A dohányzóasztal sokszor méltatlanul kevés figyelmet kap, pedig, ha belegondolunk, nagyon sokszor használjuk. Amikor a nappali bútorairól van szó, szinte mindenkinek egyből a kanapé jut eszébe, azonban a kényelemhez bizony szükség van egy dohányzóasztalra is, amin helyet kaphatnak a gyakran használt dolgok.

A dohányzóasztalt általában egyfajta tárolófelületként is használjuk. Sokszor itt kap helyet a távirányító, az éppen olvasott újság vagy könyv, illetve szívesen teszünk rá szezonális díszeket is. Amikor vendégeket fogadunk, ide lehet helyezni egy kis rágcsálnivalót, innivalót és természetesen dohányos társaság esetén a hamutálat is. A dohányzóasztal hozzájárul ahhoz is, hogy a nappali összképe teljes, harmonikus legyen, ezért olyan terméket érdemes választani, ami illik a többi berendezéshez is.

Cégünk dohányzóasztalok nagy választékával várja Önt. Termékeink hosszú élettartamúak, stabilak és elegáns megjelenésűek, az áruk pedig kedvező. Ha felkeltettük érdeklődését, forduljon hozzánk bizalommal, és válasszon kedvére kínálatunkból!

Dohányzóasztal
32 600.- Ft
Dohányzóasztal
32 700.- Ft
Dohányzóasztal
35 700.- Ft
Dohányzóasztal
24 000.- Ft
Dohányzóasztal
26 700.- Ft