Étkező asztalok

33 termék a kategóriában

Webáruházunk az étkező asztal vásárlás legkényelmesebb módját tárja vásárlóink elé, hiszen az egyszerű rendelésnek és a házhoz szállításnak köszönhetően ki sem kell mozdulnia otthonából. Kínálatunkban több mint 40 fajta asztal található, melyek több színben is választhatóak.Minden étkezőasztalunkra 1 év garanciát vállalunk. Kérhet házhoz szállítást akár díjmentesen, a megjelölt étkezőasztalokra. Vásároljon minőségi étkezőasztalt a legjobb áron!

Étkező asztalok kiválasztása: milyen szempontokat vegyen figyelembe?

Tény, hogy manapság óriási a kínálat az étkező asztalokból: többféle stílusú, formájú bútor közül is válogathatnak a vevők. Ahhoz, hogy a lehető legideálisabb termék kerüljön kiválasztásra, bizonyos szempontokat érdemes figyelembe venni a vásárláskor.

Az első és legfontosabb tényező az étkező asztal kiválasztásakor a méret. Például kis étkezőbe nem szabad túlságosan nagy méretű bútort vásárolni, mert így akadályozva lesz a közlekedés a helyiségen belül, ami nem csupán bosszantó, hanem még balesetveszélyes is. Az asztal magassága is fontos szempont a kényelmes étkezésekhez. A bútoroknak legalább 76-80 centiméteresnek kell lenniük ahhoz, hogy ne legyen kellemetlen az asztalnál ülni. Ezen kívül igazodni kell a helyiség stílusához is, így a bútor és a környezet tökéletes egységet tudnak alkotni.

A választékunkban többféle méretű, stílusú étkező asztalt is találhat. Bármelyik termékünket rendeli meg, garantáljuk, hogy nem fog csalódni a minőségben. Fedezze fel webshopunkat, és vásárolja meg az igényeknek, otthonának megfelelő terméket! Ha bővebb információkra lenne szüksége, bátran keressen bennünket elérhetőségeinken!

Tekintse meg étkező asztalainkat!