Heverők

4 termék a kategóriában

Fedezze fel Ön is, minőségi heverő választékunkat! Otthonról kényelmesen rendelhet. Heverőink több féle színben és fekvőfelülettel elérhetőek. Megtalálja itt a hagyományos szivacsos, a bonell rugós vagy akár ortopéd szivacsos kivitelt is! Választhat saroktámlás, saroktámla nélküli, vagy akár magasfekhelyes kivitelt is, sőt egyes heverőink, vastag elhasználhatatlan szövettel rendelkeznek, ami biztosítja Önnek a hosszútávú használatot! Rendeljen nyugodtan, a többit bízza ránk!
Ha a heverők mellé ülőgarnitúrát is nézne, itt megtalálja őket!

A heverők a vendégszobákba is ideálisak!

A vendégszoba kialakításakor sokan tanácstalanok azzal kapcsolatban, hogy milyen ágy kerüljön be a helyiségbe. Egyesek mindenképp olyan bútort keresnek, ami nem foglal sok helyet, ugyanakkor kényelmes, így a vendég ki tudja magát pihenni. Ha Ön is vendégszobába szeretne bútort vásárolni, és hasonlóak az elvárásai, ajánljuk figyelmébe a kínálatunkban megtalálható heverőket!

A heverők tökéletesen megfelelnek az igényeknek, ugyanis komfortos kialakításúak, és minimális helyigényűek, emiatt vendégszobába kifejezetten ideálisak. Legyen szó hosszabb, rövidebb rokon vagy barát látogatásról, bútorainknak köszönhetően vendége nem fogja magát rosszul érezni az éjszakák után. Az általunk kínált berendezések nem csupán funkciójukban tartogatnak előnyöket, hanem kinézetükben is. Felhasználásukkal igényes környezetet alakíthat ki a helyiségben.

Bármelyik heverőt is válassza kínálatunkból, hosszú éveken át ki fogják szolgálni. Ismerkedjen meg választékunkkal, és rendelje meg az Önnek tetsző terméket! Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

Heverőt keres? Nézzen körül kínálatunkban!

Heverők
187 900.- Ft
Heverők
187 800.- Ft 137 900.- Ft
Heverők
97 900.- Ft 77 900.- Ft