Bútor Webáruház - 1 év garancia - Minsőségi, de olcsó bútorok - Országos kiszállítás

Elérhetõségek
E-mail:info@butor7.hu

Milyen típusai léteznek a franciaágyaknak?

A fekvőhelyek terén igen népszerű megoldás a franciaágy. Ha van elég helyünk hozzá, akkor bizonyosan a legjobb választás, hiszen két személy számára elegendő méretű fekvőfelületet biztosít, és kényelmes, nyugodt pihenést tesz lehetővé a párnak. Nézzük, milyen franciaágy típusokból válogathatunk!

A franciaágyak többféle szempont alapján csoportosíthatók, de a legkézenfekvőbb talán az, ha két csoportra osztjuk őket: ágykeretes és kárpitozott bútorokra.

Az ágykeretes franciaágyak előnye, hogy bármikor cserélhető bennük a matrac. Ha elhasználódott, vagy csak megváltoztak az alvási szokások, elég a matracot lecserélni, de az alap, az ágykeret megmaradhat.

A másik franciaágy típus, a kárpitozott is népszerű. Kényelmes, szép és nagy választékban elérhető. Cégünk csak strapabíró termékeket kínál, ezért ebben az esetben sem kell félni a tartósság rövidségétől.

Új fekvőhelyet szeretne vásárolni? Nézzen körül az általunk kínált franciaágy típusok között, és kérdéseivel keressen minket bátran!

Országos házhozszállítás!

Megrendelését kizárólag házhozszállítással tudjuk teljesíteni! - Azonban számos termékünkre ingyenes házhoszállítást vállalunk, ezek a termék adatlapján fel vannak minden esetben tüntetve!

Naprakész ügyfélszolgálat

Forduljon hozzánk kérdéseivel, készséggel állunk rendelkezésére!

365 nap Garancia

Bármely elektronikusan vásárolt termékünkre 365 napos garanciát vállalunk!