Konyhabútor kedvező áron? Lehetséges!

Elérhetõségek
E-mail:info@butor7.hu

Konyhabútor kedvező áron? Lehetséges!

konyhabútort kedvező áronAmikor egy konyha felújítására terelődik a szó, akkor sokan sóhajtanak fel: ez drága lesz. Pedig nem feltétlenül kerül egy konyhabútor csillagászati összegekbe, sőt, kifejezetten kedvező árú darabokat is lehet találni, ha egy kicsit utánanézünk. Ellenérvként erre azt szokás mondani, hogy ha olcsó, valószínűleg a minősége nem fogja elérni az elvárt szintet, ám erre is akadnak ellenpéldák. Ha a konyhabútort kedvező áron szerezzük be, akkor ráadásul marad keret az egyéb fejlesztésekre is!

Nézzünk egy példát, hogy ne csak a levegőbe beszéljünk. Egy átlagos, magyarországi konyha 4-5 négyzetméteres, és általában az étkező is benne kerül kialakításra. Ha a teljes felújítást vesszük alapul, akkor a teljes költsége akár az egymillió forintot is elérheti, míg egy kedvező árú konyhabútorral ez akár a feléből is kihozható. Minden attól függ, hogy mire költünk többet: vannak, akik méregdrága konyhabútort vesznek, vannak, akik inkább a gépekből szereznek be minél modernebbet és energiatakarékosabbat, és vannak, akik mindkettőből a legdrágábbat választják. A kedvező árú konyhabútor lehetőséget ad arra, hogy a modern gépekkel még több pénzt spóroljunk az energiaszámlán, így mindenképp érdemes ezt a verziót favorizálni.

A nálunk kapható konyhabútorok kedvező áron szerezhetőek be, de a minőséggel nem kell kompromisszumot kötni. A legalacsonyabb árú típus nem éri el a százezer forintot sem, mégis minden megtalálható benne, amire egy kisebb méretű konyhában szükség lehet, az anyaga pedig bútorlap, melyet laminált felülettel látunk el, így a tartóssága is garantált. Sokan tartanak a laminált bútorlaptól, pedig megfelelően kezelve akár egy évtizedet is kibír mindennemű esztétikai károsodás nélkül, sérülés esetén pedig olcsón és gyorsan pótolható a hibás alkotóelem. A magasabb árú konyhabútoraink esetében is számos lehetőség áll megrendelőink rendelkezésére, így akár teljesen egyedi konyhabútort is rendelhetnek a konyhájukba, mégsem kell egy vagyont költeniük a felújításra.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését kedvező árú konyhabútoraink iránt, tekintse meg választékunkat, majd adja le rendelését néhány kattintással! Ha kérdése lenne termékeinkről, a rendelés menetéről, vagy a házhozszállításról, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Országos házhozszállítás!

Megrendelését kizárólag házhozszállítással tudjuk teljesíteni! - Azonban számos termékünkre ingyenes házhoszállítást vállalunk, ezek a termék adatlapján fel vannak minden esetben tüntetve!

Naprakész ügyfélszolgálat

Forduljon hozzánk kérdéseivel, készséggel állunk rendelkezésére!

365 nap Garancia

Bármely elektronikusan vásárolt termékünkre 365 napos garanciát vállalunk!