etkezo-butor-ket-szemelyre

Elérhetõségek
E-mail:info@butor7.hu

Étkező bútor két személyre

A kényelmes és egészséges étkezés egyik alapfeltétele az, hogy időt kell rá szánni. Nem kapkodva, félig megrágva vagy állva kell elfogyasztani az ételt, hanem megadva a módját, szépen, kényelmesen. A reggeli, vasárnapi ebéd, vacsora, a megterített asztalnál ülve fogyasztva még finomabbnak tűnik, hiszen van idő arra, hogy odafigyeljünk az ízekre, textúrákra, arra, hogy mi van a tányérunkon. Egy minőségi étkező bútor az, ami ehhez még kelleni fog.

Bútor webáruházunkban különböző típusú étkező bútorok között válogathat minden vásárló, aki még nem találta meg az otthonába tökéletes berendezést. Mindenkinek mást jelent a jó étkező bútor, így valakinek a 6 személyes, valakinek a sarokba tervezett felel meg, de olyan is van, aki a kétszemélyeset tudja legjobban kihasználni.

A kétszemélyes étkező bútorokból is tudunk színvonalas modelleket prezentálni, ezeket azonnal meg is tudja rendelni, ha valamelyik megtetszik Önnek. Kétszemélyes étkező bútorból kétféle típus szerepel a kínálatunkban, mindkettő ideális olyan, kis alapterületű lakásokba, ahol nincs külön étkező és limitált helyen lehet csak megoldani az étkező bútorok elhelyezését. Kis lakásokban sem kell lemondani a székről és asztalról, sem pedig a kényelmes, kulturált étkezésre kialakított helyről. Egy talpalatnyi hely is elég a kétszemélyes étkező bútorainknak, amiket több színben és kivitelben is forgalmazunk. Az egyik hagyományos, kintre és bentre is használható étkező bútor, ami az erkélyen is funkcionálhat kerti bútorként. A másik egy extra helytakarékos változat, ami a falra szerelve lehajtható, ha éppen nincs rá szükség étkezéshez. Ennek a kialakításnak köszönhetően az étkezéseken kívül felszabadul az asztal foglalta hely és nem kell azt kerülgetni ott, ahol egyébként is ki van centizve a helye minden bútornak.

Ne mondjon le az étkező bútorról, hiszen nem luxus akkor sem, ha nincs kifejezetten étkező az otthonában! A megfelelő bútorral bárhol kialakíthatja magának az étkezésre alkalmas, kényelmes teret. Rendeljen termékeinkből, amiket kiváló ár-érték arányban forgalmazunk online áruházunkban!

Országos házhozszállítás!

Megrendelését kizárólag házhozszállítással tudjuk teljesíteni! - Azonban számos termékünkre ingyenes házhoszállítást vállalunk, ezek a termék adatlapján fel vannak minden esetben tüntetve!

Naprakész ügyfélszolgálat

Forduljon hozzánk kérdéseivel, készséggel állunk rendelkezésére!

365 nap Garancia

Bármely elektronikusan vásárolt termékünkre 365 napos garanciát vállalunk!