A nappali kényelmes zuga: sarokkanapé, sarokülő

Elérhetõségek
E-mail:info@butor7.hu

A nappali kényelmes zuga: sarokkanapé, sarokülő

sarokkanapé, sarokülőBebútorozni egy nappalit első látásra talán könnyűnek tűnik, hiszen minden hasonló szobába ugyanarra van szükség: könyvespolc, dohányzóasztal, kanapé és még pár fotel. Ugyanazokat a bútorokat válogatjuk, mégsem egyforma egyik nappali sem. A méretek, stílusok, színek és a kialakítás összessége teszi csakis a miénkké a saját nappalinkat, otthonunkat. Egy kanapét is úgy választunk ki, hogy az nekünk szóljon, minket jellemezzen, a mi igényeinkez passzoljon.

A sarokkanapé, sarokülő is egy meghatározott típust képvisel. Kinek ajánlott ilyen bútort választani a többi ülőgarnitúra, illetve kanapé típussal szemben? A sarokkanapé, sarokülő markáns jellemzője a mérete. Még nem éri el az U alakú ülőgarnitúra impozáns terjedelmét, de már jóval a kétszemélyes kanapé után kap helyet a mérete szempontjából. A kialakításából következik, hogy sarokban kell helyet kapnia, de még ez sem törvényszerű, akár egy nagyobb méretű szoba közepére állítva is jól mutat. Nemcsak jól mutat, de nagyon hívogató is. Egy kisebb kanapén nem lehet olyan kényelmesen elnyújtózni, mint egy sarokkanapén, sarokülőn. Igazi, lustálkodós hétvégékre, kellemesen hosszúra nyújtott hétköznap estékre tervezték, ahol szemérmetlenül átadhatjuk magunkat a pihenésnek.

A sarokkanapé, sarokülő kiváló lehetőséget kínál a méretével és a kialakításával is, hogy filmezős, olvasós, beszélgetős, társasozós zugot lehessen kialakítani rajta. Néhány ízléses, puha, süppedős párna, meleg takaró segítségével ez nagyon könnyen megvalósítható.

Keressen fel minket bizalommal, és válassza ki az új sarokkanapét, sarokülőt az otthonába! Garantáljuk, hogy sokszínű kínálatunkban az Ön nappalijába is jut egy szép, barátságos sarokkanapé, sarokülő. Válasszon minőségi nappali bútort, és használja hosszú távon kanapéját! Ha egyedi színt és anyagot szeretne a kárpithoz, a nappalijához illő méretre van szüksége, az is megoldható! Bővebb tájékoztatásért bátran lépjen kapcsolatba velünk elérhetőségeink egyikén!

Országos házhozszállítás!

Megrendelését kizárólag házhozszállítással tudjuk teljesíteni! - Azonban számos termékünkre ingyenes házhoszállítást vállalunk, ezek a termék adatlapján fel vannak minden esetben tüntetve!

Naprakész ügyfélszolgálat

Forduljon hozzánk kérdéseivel, készséggel állunk rendelkezésére!

365 nap Garancia

Bármely elektronikusan vásárolt termékünkre 365 napos garanciát vállalunk!