Garancia

Elérhetõségek
Telefon:+36 30 271 1960
E-mail:info@butor7.hu
  • info@butor7.hu
  • Ügyfélszolgálat : 06 30 271 19 60 info@butor7.hu Nyitvatartás: Kedd-Péntek 10:00-16:00 info@butor7.hu

Garancia

                                                                                                                                      

 

Jótállás a termékekre

A rendelt terméket Önnek nem volt lehetősége kipróbálni. Ezért 14 napig visszaküldheti a terméket, törvényileg előírt módon.Tehát nem kell aggódnia, amennyiben nem elégedett a rendelésével indoklás nélkül visszaküldheti a terméket. 

A termékekre egységesen 12 hónap jótállást vállalunk. A termékekről kiállított számla egyben jótállási jegyként is szolgál, egyes termékekhez a gyártó külön jótállási jegyet biztosít. A jótállás mellett a törvény által biztosított szavatossági jogok is természetesen érvényesek.

 

Bizonyos tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó jótállási kötelezettséget jogszabály ír elő. Ez annyit jelent, hogy a gyártó, forgalmazó garantálja, hogy a megvásárolt termék legalább egy évig kifogástalanul fog működni. Az egy év a fogyasztási cikk átvételével vagy - amennyiben azt a forgalmazó, avagy megbízottja végzi - az üzembe helyezés napjával kezdődik.

 

A jótállás esetében a vásárlónak nem kell bizonyítania, hogy vétlen a termék meghibásodásában. A gyártó illetve forgalmazó a jótállási kötelezettség alól csak akkor mentesül, ha bizonyítja, hogy a hiba oka a vásárlás után keletkezett: a vásárló rendellenesen használta a terméket, illetve az valamilyen külső behatás következtében romlott el. Jótállás esetén a meghibásodás idejét kell figyelembe venni, nem azt, hogy az mikor vált felismerhetővé.

Amennyiben  gyártó megállapítja, hogy a nem garanciális a probléma, nem rendeltetés szerűen használták a terméket, a vevőnek ki kell fizetnie a javítási költségeket és a termék szállítási díját (vagy garanciális elem) szállítási költségét amit előre utalással tudunk csak elfogadni. A termék szállítási költségét méret alapján állapítjuk meg. A javítás költségét a gyártó állapítja meg.

Amennyiben Ön vissza hozza hozzánk a terméket, természetesen nem számítunk fel szállíási díjat. A szállítási díj kétszer kerül felszámításra, amennyiben nem garanciális a probléma. Amennyiben nem garanciális a probléma, de Ön szállítja vissza  a terméket, természetesen nem számolunk fel szállítási díjat.

Kérjük csak akkor keressen minket, ha biztos benne, hogy a terméket normál használat során hibát tapasztalt. Amennyiben a termék nem rendeltetésszerű használat során hibásodott meg, a javítási költségeket és a szállítási díjakat felszámoljuk.

 

Kérjük Önöket, hogy átvételkor győződjenek meg a csomagoló fólia alatti részek sértetlenségéről.  Az átadás-átvétel után, a bútoron keletkező szakadások, horzsolások, törések stb. nem garanciális hibák. Ilyen jellegű panaszt nem fogadunk el. 

 

 

Országos házhozszállítás!

Bútorainkat az ön kérésére házhoz szállítjuk, vagy átveheti díjmentesen a raktárunkban. - Ingyenes szállítás, a katalógusban megjelölt egyes termékekre.

Naprakész ügyfélszolgálat

Forduljon hozzánk kérdéseivel, készséggel állunk rendelkezésére!

365 nap Garancia

Bármely elektronikusan vásárolt termékünkre 365 napos garanciát vállalunk!