A sarokkanapékról bővebben

A sarokkanapékról bővebben

A nappali otthonunk egyik központi része, hiszen itt fogadunk vendégeket, itt pihenhet együtt a család, illetve itt zajlanak a családi események is. Ezért fontos, hogy a berendezése egyszerre legyen praktikus és kényelmes, ahol mindenki jól érzi magát. Mindig sarkalatos kérdés a kanapé, illetve az ülőgarnitúra kiválasztása. Nagyon sokszor a legjobb választást a sarokkanapék jelentik, amikkel igazán otthonos és pihenésre hívogató hangulatúvá varázsolhatjuk a szobát

U alakú ülőgarnitúra: egy csipetnyi luxus mindenkinek

U alakú ülőgarnitúra: egy csipetnyi luxus mindenkinek

A luxus fogalma mindenkinek mást jelent: van, aki túlzásként tekint rá, van, akinek természetes, és van, aki minimálisan ugyan, de igényli, hogy legyen valami fényűző az életében. Ugyanígy más és más lehet a luxus tárgya is, hiszen van, aki az autójába öl rengeteg pénzt, van, aki utazik, és van, aki az otthonát rendezi be a tőle telhető legigényesebben.

Sarokülők akciós áron!

Sarokülők akciós áron!

Egy lakás berendezése nem olcsó mulatság, ha az összes bútort és kiegészítőt nézzük, de akár egy-egy bútor megvásárlása is komoly összegeket képes felemészteni, elég csak a konyhaszekrényre, az ágyra, vagy a kanapéra gondolni. Tény, hogy ezeket hosszú távra vásároljuk, és ha minőséget szeretnénk, akkor azért bizony mélyen kell a pénztárcánkba nyúlnunk. Vagy mégsem?

Sarokkanapé: a nappali dísze

Sarokkanapé: a nappali dísze

A nappali az otthon központja, ez tagadhatatlan. Ahhoz, hogy valóban központtá, a családi élet legfőbb színterévé váljon, szükség van egy olyan bútorra, ami képes összehozni az embereket. A sarokkanapénál nincs jobb erre a feladatra!

Minőségi bútorokkal jobban jár!

Minőségi bútorokkal jobban jár!

A bútorok vásárlását érdemes mindig jól megfontolni, és olyan berendezéseket választani, amikkel hosszú távon is elégedettek leszünk. Válasszunk praktikus, mutatós darabokat, amik illenek is majd a lakásba! Nem szabad azonban figyelmen kívül hagyni a tartósságot sem, a legjobb, ha a minőségi bútorok vásárlása mellett döntünk.

Gardróbszekrény-vásárlás okosan

Gardróbszekrény-vásárlás okosan

A bútorvásárlás sosem egyszerű, de van, amikor kifejezetten nehéz dönteni, mert érdemes alaposan átfontolt döntést hozni. A gardróbszekrények kapcsán is ezt lehet elmondani, hiszen a bútornak sok szempontnak kell megfelelnie ahhoz, hogy jól használható legyen.