Szállítási információk

Elérhetõségek
E-mail:info@butor7.hu

Szállítási információk

Szeretnénk tájékoztatni Önt, hogy cégünk zavartalanul szállítja ki a bútorokat.

MINDEN MEGYÉBE VÁLLALUNK KISZÁLLÍTÁST!

(RR=raktári rendelés)

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT ÁTLAGOS VÁLASZADÁSI IDŐ: 2-4 MUNKANAP.

Kifejezett napra/időpontra nem tudunk szállítani!
Minden esetben az adott, leggazdaságosabban szervezett útvonaltól függ az időpont!
Kollégáink a legutolsó címeken is általában 13:00 körül végeznek, (a legtöbb esetben 7:00-14:00 dolgoznak).
Késő délutáni időpontokra nem tudunk kiszállítást vállalni!
Minden esetben napokkal a szállítás napja előtt megküldjük Önnek a szállítás pontos napját/időpontját, emailben!

Amennyiben a Megrendelő elfogadja a szállítás időpontját, de mégsem veszi át a terméket bármilyen okból kifolyólag, az ingyenes szállítási akció megszűnik a termékről, és második kiszállítást csak a teljes összeg előre utalása esetén vállaljuk, máskülönben töröljük a megrendelést!

 

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT ÁTLAGOS VÁLASZADÁSI IDŐ: 2-3 NAP!

 

 

Cégünk a kiszállítást a termékek sérülésének elkerülésének érdekében saját gépkocsikkal végzi. A weboldalon feltüntetett árak egységesek, az ország minden pontjára értendőek. Több termék vásárlása esetén a szállítási díjak összeadódnak, ha több terméket szeretne rendelni, kérjen egyedi elbírálást, cégünk 24-72 órán belül e-mailben tesz egy egyedi árajánlatot a bútorokra és a szállítási, valamint a lakásba vagy családi házba beszállítási díjakra. A bútorokat a gyártó nem raktárra gyártja, nem raktározza,  az Ön megrendelésére gyártja le,  a megrendelt bútorokat többségében mi sem raktározzuk, hanem a gyártótól szállítjuk Önnek.. Telefonon egyeztetünk mindig  a várható gyártási időről és a szállítással kapcsolatban.

 

A bútorok kiszállítása gyűjtőfuvarban történik, ez azt jelenti, hogy a kocsi több címre is mehet bútorokkal aznap, tehát nem tudunk kifejezett napra/időpontra szállítani!
Kérjük, hogy a megadott napon legyen rugalmas és a megbeszélt időpontban vegye át a rendelt bútort. Nagyon szépen köszönjük!

 

A Partner termékmegrendelés esetén köteles a kiszállítás időpontjában a csomagot tételesen ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Ezt követően mennyiségi és csomagolási hiányosságokra vonatkozó reklamációt a Szolgáltatónak nem áll módjában elfogadni. Amennyiben a Partner bármi sérülést, eltérést tapasztalna, a szállítmányozó az Ügyfél kérésére köteles tételesen átadni az árut és a helyszínen jegyzőkönyvet felvenni. Az így keletkezett károkért a szállítmányozót terheli a felelősség.

 

 

Az ingyenes szállítás, az ajándék és egyéb promóciók csak egyszer érvényesek egy rendelés alkalmával. Amennyiben a vásárló eláll a vásárlástól vagy cseréltetni szeretné a bútort abban az esetben nem tudjuk vállalni az ingyenes szállítást. A helyszínen történt vásárlástól történő elállás esetében, természetesen ingyen átvesszük a helyszínen a bútort és visszaszállítjuk.

Országos utánvèteles szállítási díjaink: A termékek adatlapján megtalálható.

 

Emeletre szállítás szolgáltatás:

Cégünk a megrendelt bútorok lakásba beszállítását is vállalja, mint szolgálatást.Kérjük, hogy amennyiben a lakásba is be kell szállítani a bútorokat, jelölje be rendelésnél az emeletre szállítás funkciót! Amennyiben nem jelöli be, egy embert küldünk a kocsival aki nem tudja Önnek felvinni a lakásba vagy a családi házba egyedül a bútort, a lakásnál fogja átadni a bejárathoz legközelebb eső helyen, ahol a gépkocsival le tud parkolni lehetőség szerint. Az emeletre történő szállítási díj a bútor összeszerelését nem foglalja magában. Amennyiben szeretne összeszerelést is, a megrendelés visszaigazolásnál vagy a megjegyzés rovatban a rendelésnél kérjük jelezze vagy jelölje be a menüben.Természetesen, ha több bútort rendel, az emeletre szállításra és házhozszállítási díjakra adunk Önnek egy egyedi árajánlatot! 

Családi házba az emeletre nem vállalunk felszállítást! Ha kér családi házba szállítást a kiszállítók a ház földszintjén az Ön által kért szobába helyezik el a bútort. Az esetleges emeletre szállítást Önnek kell megoldania.

 

A Raktárkészlet - Kiárusítás menüpontban lévő termékek raktáron lévősége változthat, mivel korlátozott darabszámban van raktáron az adott termék.

(RR=raktári rendelés)

 

 

Személyes áruátvételre nincs jelenleg lehetőség.

A termékeket csak házhozszállítással lehet megrendelni!

 

Megértésüket köszönjük!

Országos házhozszállítás!

Megrendelését kizárólag házhozszállítással tudjuk teljesíteni! - Azonban számos termékünkre ingyenes házhoszállítást vállalunk, ezek a termék adatlapján fel vannak minden esetben tüntetve!

Naprakész ügyfélszolgálat

Forduljon hozzánk kérdéseivel, készséggel állunk rendelkezésére!

365 nap Garancia

Bármely elektronikusan vásárolt termékünkre 365 napos garanciát vállalunk!