Szállítási információk

Elérhetõségek
E-mail:info@butor7.hu

Szállítási információk

 

MINDEN MEGYÉBE VÁLLALUNK KISZÁLLÍTÁST!

A kiszállítás kiszállító partnerünk végzi. A kiszállító partner nem csak a mi termékeinket szállítja, kérjük vegye figyelembe hogy az előre megadott kiszállítási időpont tájékoztató jellegü!

 

(RR=raktári rendelés)

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT ÁTLAGOS VÁLASZADÁSI IDŐ: 1-2 MUNKANAP.

Kifejezett napra/időpontra nem tudunk szállítani!
Minden esetben az adott, leggazdaságosabban szervezett útvonaltól függ az időpont!.
Késő délutáni időpontokra nem tudunk kiszállítást vállalni!
Minden esetben napokkal a szállítás napja előtt megküldjük Önnek a szállítás pontos napját/időpontját, emailben!

Amennyiben a Megrendelő elfogadja a szállítás időpontját, de mégsem veszi át a terméket bármilyen okból kifolyólag, az ingyenes szállítási akció megszűnik a termékről, és második kiszállítást csak a teljes összeg előre utalása esetén vállaljuk, máskülönben töröljük a megrendelést!

 

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT ÁTLAGOS VÁLASZADÁSI IDŐ: 1-2 MUNKANAP!

 

 

A weboldalon feltüntetett árak egységesek, az ország minden pontjára értendőek. Több termék vásárlása esetén a szállítási díjak összeadódnak, ha több terméket szeretne rendelni, kérjen egyedi elbírálást, cégünk 24-72 órán belül e-mailben tesz egy egyedi árajánlatot a bútorokra és a szállítási, valamint a lakásba vagy családi házba beszállítási díjakra. A bútorokat a gyártó nem raktárra gyártja, nem raktározza,  az Ön megrendelésére gyártja le,  a megrendelt bútorokat többségében mi sem raktározzuk, hanem a gyártótól szállítjuk Önnek.. Telefonon egyeztetünk mindig  a várható gyártási időről és a szállítással kapcsolatban.

 

A bútorok kiszállítása futár partnerrel történik, ez azt jelenti, hogy a kocsi több címre is mehet küldeményekkel aznap, tehát nem tudunk kifejezett napra/időpontra szállítani!
Kérjük, hogy a megadott napon legyen rugalmas és a megbeszélt időpontban vegye át a rendelt bútort. Nagyon szépen köszönjük!

 

A Partner termékmegrendelés esetén köteles a kiszállítás időpontjában a csomagot tételesen ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Ezt követően mennyiségi és csomagolási hiányosságokra vonatkozó reklamációt a Szolgáltatónak nem áll módjában elfogadni. Amennyiben a Partner bármi sérülést, eltérést tapasztalna, a szállítmányozó az Ügyfél kérésére köteles tételesen átadni az árut és a helyszínen jegyzőkönyvet felvenni. Az így keletkezett károkért a szállítmányozót terheli a felelősség.

 

 

Az ingyenes szállítás, az ajándék és egyéb promóciók csak egyszer érvényesek egy rendelés alkalmával. Amennyiben a vásárló eláll a vásárlástól vagy cseréltetni szeretné a bútort abban az esetben nem tudjuk vállalni az ingyenes szállítást. 

Országos utánvèteles szállítási díjaink: A termékek adatlapján megtalálható.

 

 

A Raktárkészlet - Kiárusítás menüpontban lévő termékek raktáron lévősége változthat, mivel korlátozott darabszámban van raktáron az adott termék.

(RR=raktári rendelés)

 

 

Személyes áruátvételre nincs jelenleg lehetőség.

A termékeket csak házhozszállítással lehet megrendelni!

 

Megértésüket köszönjük!

Országos házhozszállítás!

Megrendelését kizárólag házhozszállítással tudjuk teljesíteni! - Azonban számos termékünkre ingyenes házhoszállítást vállalunk, ezek a termék adatlapján fel vannak minden esetben tüntetve!

Naprakész ügyfélszolgálat

Forduljon hozzánk kérdéseivel, készséggel állunk rendelkezésére!

365 nap Garancia

Bármely elektronikusan vásárolt termékünkre 365 napos garanciát vállalunk!