Bútor Webáruház - 1 év garancia - Minsőségi, de olcsó bútorok - Országos kiszállítás
  • info@butor7.hu
  • Ügyfélszolgálat: +36 30 271-1960 info@butor7.hu Nyitvatartási idő: Hétfő-Péntek: 10:00-16:00

Vélemények

"Bútor7 - Bútoráruház! Köszönet, a segítségért, a pontosságukért, és főleg, hogy csak jót tudok írni az ágyról, pedig nekem nagyon nem mindegy min fekszek. Remélem, hosszabb távon így marad!!! ŰDVÖZLETTEL!!!! "

Puskás Tamásné

"Üdvözlöm Nagyon szépen köszönöm a gyors és rugalmas szállítást. Teljesen megvagyunk elégedve a vásárolt bútorral . Biztosan fogunk még önöktől rendelni. Üdvözlettel : Bartolákné S. Melinda"

Bartolákné S. Melinda, Budapest

"Köszönöm a megrendelt àrut. Nagyon szèp Vègre egy pozitív èlmèny volt az online rendelès."

Sz. Mónika, Bátaszék

"Tisztelt Cég! Szeretnék visszajelezni Önöknek a rendelésemmel kapcsolatban. Hétfőn rendeltem egy ágyat. Azt mondták megnézik van -e raktárkészleten.Szerencsére volt. Jövőhét elejére meg is kaptam a terméket.Nagyon szépen köszönöm a gyors kiszolgálást.Másik áruházból rendeltem régebben egy kanapét, másfél hónapra szállították ki. Meglepődtem Önök mennyire gyorsan szállítanak. Köszönöm. Tisztelettel: dr. Nagy Arnold fogorvos Győrből"

dr. Nagy Arnold, Győr

"Kedves Hölgyem! Először is szeretném megköszönni a kedvességét a múlt pénteki telefonos megkeresés alkalmával! Sajnos nagyon ritka manapság, hogy az eladók/értékesítők ilyen kedvesek legyenek! A telefonban elmondta, hogy nem kapható már a Berta asztal 80 x 80 magyar szilva színben, csak 120 x 70 méretben, ezért szeretném a korábbi berta asztal és berta szék megrendelésemet törölni, mert sajnos a nagyobb méretű asztal nem fér el!Köszönöm szépen!"

H. Mária, Miskolc

"Jó napot kívánok! Berta étkezőt rendeltem Önöktől Dante asztallal! Gyönyörű szép! A kiszállítók is rendesek voltak! Még egy kanapéra is szükségem lenne, majd ez ügyben még lennének kérdéseim. Üdvözlettel: Annamari Szolnokról"

B. Annamari, Szolnok

"Szeretnénk visszajelezni nektek! Megkaptuk a szekrénysort és a kanapét! Jó minőségüek. Megvagyunk elégedve! Köszönjük"

Nagy Vivien,Győr

"Jò estèt kìvánok!Leadtam a rendelèsemet .Szeretnèm megköszönni a kedves ès mindenre kitèrő ügyintèzèsèt,illetve a segìtsègèt a gyors kiszállìtásban.Jò pihenèst kìvánok! "

R. Andrea, Tiszaújváros

"Tisztelt Címzett! Mara kanapét rendeltem az oldalukròl. Nagyon szép. Valamint rendeltünk egy Berta étkezőt is Önöktől. Nagyon elégedettek vagyunk. Köszönjük."

Nagy Anett,Debrecen

"Kedves Butor7! Szeretnék visszajelezni Önöknek! Megérkezett a Hell Franciaágyunk valamint a Mara kanapénk is! Szebbek mint a képeken! Nagyon kényelmesek!! A ház ékességei lettek a bútorok. Nagyon szépen köszönjük!!"

Hamar Klaudia, Veszprém

"Tisztelt Hölgyem/Uram! Megkaptuk a rendelt termékeket, internetes rendelésnél kicsit bizonytalanok voltunk, főleg hogy előre utalással fizettünk, de minden rendben történt. Külön kiemelném, hogy nagyon jó dolog, hogy házhoz szállítják a termékeket, mert felénk mivel kis településen lakunk elég nehéz lett volna megoldani a házhoz szállítást. Illetve bútor bolt sincs a közelben, utazni pedig nem igazán tudunk. Köszönjük a kiszállító fiúknak is a munkáját, továbbra is jó munkát kívánok nekik! Üdvözlettel: Halmi Tibor, Egerbáka nyugdíjas"

Halmi Tibor, Egerbáka

"Kedves"Butor7" Csapata! Nagyon köszönöm a gyors és Pontos szállítást.Nagyon meg voltam elégedve a pontossággal és a figyelmességgel, a szállító profin megoldotta, hogy alig fért be a kanapé a lakásba. Nagy örömet szerezve ezzel nekem. Köszönöm a szállítóknak mégegyszer!"

Pál Marianna, Budapest

"Sziasztok! Előre utaltam téves összeget, azt vissza is utalták már aznap, aztán meggondoltam magam és inkább készpénzben fizettem a szállításkor! Rugalmasan kezelték. Köszönöm szépen! Ui: Ja és persze a bútorok is éppségben megérkeztek :))"

Farkas Tímea, Debrecen

"Kedves csapat! Több bútort rendeltem egyszerre tőletek, nagyon örültem, hogy kedvezményt kaptam a szállítási díjakból és még ajándékot is kaptam! Remélem máskor is megtetszik majd nálatok egy-egy bútor és akkor újra rendelek. Egy kisebb hiba is volt, az egyik ülőgarnitúra mérete 10 centivel nagyobb, mint ahogy az oldalon fel van tüntetve, ezt kérlek korrigáljátok. Üdvözlettel: Andi"

Kertész Andrea , Székesfehérvár

"Kedves Butor 7! Megérkezett az Azúr franciaágy. Őszinte leszek.. , a 2 darab ajándék párnát a rendelésnél nem is vettem észre, de ettől függetlenül megkaptam! Köszönök mindent és eredményes munkát kívánok önöknek!!"

Kiss Edina , Dombóvár

"Tisztelt Cég! Tegnap megkaptuk a rendelt termékeket, nagyon elégedettek vagyunk! A szállító is rendes volt, máskor is Önöktől rendelünk!"

T. Áron, Miskolc

"Tisztelt butor7! Megkaptuk a rendelt bútorokat, viszonylag gyorsan kiszállították! A szállító kollegának külön dícséret. Valamint az ügyfélszolgálatosnak is köszönet! Köszönöm"

Antal Tibor , Budapest

"Megkaptuk a bútorainkat, sérülésmentesen! Már használatba is vettük őket! Tényleg úgy néznek ki mint a képeken. Félve rendeltünk, de most már felbátorodunk :)"

Nemes Annamária , Tatabánya

Országos házhozszállítás!

Bútorainkat az ön kérésére házhoz szállítjuk, vagy átveheti díjmentesen a raktárunkban. - Ingyenes szállítás, a katalógusban megjelölt egyes termékekre.

Naprakész ügyfélszolgálat

Forduljon hozzánk kérdéseivel, készséggel állunk rendelkezésére!

365 nap Garancia

Bármely elektronikusan vásárolt termékünkre 365 napos garanciát vállalunk!