Bútor Webáruház - 1 év garancia - Minsőségi, de olcsó bútorok - Országos kiszállítás

Elérhetõségek
E-mail:info@butor7.hu
  • Ügyfélszolgálat: info@butor7.hu / reklamacio@butor7.hu --- Nyitvatartás: Hétfő-Csütörtök 8:00-16:00, Péntek 8:00-14:00; --- JELENLEG NINCS TELEFONOS ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNK!
  • Rendelésem állapota
  • Reklamáció benyújtása

Vélemények

"Korrekt tájékoztatás, pontos kiszállítás :-)"

Szabados Zsolt

"Nagyon készségesek voltak és kedvesek A megrendelt termék idő előtt lett kiszállítva.A minőség pedig kifogástalan volt. Ezúton is szeretném megköszönni,nagy volt az öröm."

Szatmári Andrea

"Gyors, rugalmas megrendelést biztosítanak. Szállítási határidő előtt kaptuk meg a megrendelt bútort :) Aminek speciel mi nagyon örültünk :) A szállításnál a szállítók rugalmasak - kedvesek voltak. És ami a lényeg a bútor olyan amit a képen láttam."

Sebes Mariann

"Többször rendeltem már innen, mindennel elégedett vagyok, ajánlottam Önöket már a szomszédaimnak, rokonaimnak is! Borbély Ferenc"

Borbély Ferenc, Debrecen

"A rendelés vártnál előbb történő teljesítése és és a kiszállítást végző dolgozók udvarias és készséges hozzáállása mindenképpen dicséretet érdemel. Köszönöm. Ha tehetem máskor is Önöktől rendelek."

Harkány Mónika

"Tisztelt Butor7! Szeretnék visszajelezni Önöknek! Először is köszönöm az ügyfélszolgálatos hölgynek a kedvességét! A kiszállítók Erik és Laló kollégájuk, nagyon udvariasak voltak, példaértékü. Behozták a megrendelt ágyat és a gardróbszekrényt a lakásba. Említettem nekik, hogy még egy sarokkanapét is rendeltem, azt sajnos nem tudták még kiszállítani de hamarosan remélem megkapom. További jó munkát kívánok Önöknek ! Beatrix, Kál, Heves megye"

Beatrix, Kál, Heves megye

"Üdv! Többször vásároltam már itt, eddig minden rendben volt. Valamelyik bútorhoz ajándékot is kaptam."

Bodnár Árpád

"Nagyon tetszett a gyors vissza igazolás, a pontos és udvarias teljesítés és a telefonon is történő egyeztetés. Összességében, nagyon jó benyomást tettek rám. Köszönet"

Szentesi Sándorné

"Tisztelt Butor7! Megérkezett a sarokkanapé és a szekrénysor! Nagyon elégedettek vagyunk, azt kaptuk amit vártunk. Tarnai Zita, Szeged , Bárka utca"

Tarnai Zita, Szeged

"Azt kaptam, amit vártam. Elegedett vagyok a minőséggel, az árral és a szállítással is"

Héri Ágnes

"Tökéletes termék, pontos kiszállítás....könnyű összeszerelés!"

Szamosi László

"Kedves csapat! Több bútort rendeltem egyszerre tőletek, nagyon örültem, hogy kedvezményt kaptam a szállítási díjakból és még ajándékot is kaptam! Remélem máskor is megtetszik majd nálatok egy-egy bútor és akkor újra rendelek. Egy kisebb hiba is volt, az egyik ülőgarnitúra mérete 10 centivel nagyobb, mint ahogy az oldalon fel van tüntetve, ezt kérlek korrigáljátok. Üdvözlettel: Andi"

Kertész Andrea , Székesfehérvár

"Nagyon szimpatikus volt a rendelésem kezelése,egyből megerősítették telefonon és emailben is!Tájékoztatást kaptam,amit változott a rendelésem állapota és nem utolsó sorban a visszaigazoltnál jóval előbb érkezett! :) A kiszállítást végző kolléga gyors, nagyon barátságos és segítőkész volt!"

Nagy Zsófia

"Bútor minősége jól néznek ki nagyon és árban is elfogadható legközelebb is Önöktől rendelünk"

Hadobás Péter

"Jó napot! Összeséggében elégedettek vagyunk, ár/érték arányban teljesen jó. Köszönjük "

Halas Róbert, Ercsi

"Azt kaptam, amit megrendeltem. A szállítás pontos volt, a megbeszélt időben szállították a terméket. Mivel most jöttem haza a kórházból, a kiszállító emberségesen behozta a lakásba az általam vásárolt bútort. Köszönöm!"

Fehér Anita

"Tisztelt Hölgyem/Uram! Megkaptuk a rendelt termékeket, internetes rendelésnél kicsit bizonytalanok voltunk, főleg hogy előre utalással fizettünk, de minden rendben történt. Külön kiemelném, hogy nagyon jó dolog, hogy házhoz szállítják a termékeket, mert felénk mivel kis településen lakunk elég nehéz lett volna megoldani a házhoz szállítást. Illetve bútor bolt sincs a közelben, utazni pedig nem igazán tudunk. Köszönjük a kiszállító fiúknak is a munkáját, továbbra is jó munkát kívánok nekik! Üdvözlettel: Halmi Tibor, Egerbáka nyugdíjas"

Halmi Tibor, Egerbáka

"Tisztelt Címzett! Mara kanapét rendeltem az oldalukròl. Nagyon szép. Valamint rendeltünk egy Berta étkezőt is Önöktől. Nagyon elégedettek vagyunk. Köszönjük."

Nagy Anett,Debrecen

"Szeretnénk visszajelezni nektek! Megkaptuk a szekrénysort és a kanapét! Jó minőségüek. Megvagyunk elégedve! Köszönjük"

Nagy Vivien,Győr

"Többször rendeltem már innen, elégedett vagyok! "

Antal Péter, Hajduböszörmény

"Üdvözlöm Nagyon szépen köszönöm a gyors és rugalmas szállítást. Teljesen megvagyunk elégedve a vásárolt bútorral . Biztosan fogunk még önöktől rendelni. Üdvözlettel : Bartolákné S. Melinda"

Bartolákné S. Melinda, Budapest

"Tisztelt Cég! Tegnap megkaptuk a rendelt termékeket, nagyon elégedettek vagyunk! A szállító is rendes volt, máskor is Önöktől rendelünk!"

T. Áron, Miskolc

"Kedves Butor7! Megkaptam a Salto nevezetű gardróbszekrényt! Egyszerűen csodálatos! Köszönöm! Várom a sarokülőt is :) Üdvözlettel: Nagy Izabella"

Nagy Izabella, Miskolc

"Jò estèt kìvánok!Leadtam a rendelèsemet .Szeretnèm megköszönni a kedves ès mindenre kitèrő ügyintèzèsèt,illetve a segìtsègèt a gyors kiszállìtásban.Jò pihenèst kìvánok! "

R. Andrea, Tiszaújváros

"Tisztelt Butot7! Elégedett vagyok mind a három bútotorral amit rendeltünk, ár/érték arányban nagyon jó! Ajánlom Önöket ismerőseimnek is."

Harangi Eszter,Pécs

"Korrekt szinvonalas kiszolgálás. Nem az első megrendelés volt a családnak."

Naményi Gyula

"Kedves Butor 7! Megérkezett az Azúr franciaágy. Őszinte leszek.. , a 2 darab ajándék párnát a rendelésnél nem is vettem észre, de ettől függetlenül megkaptam! Köszönök mindent és eredményes munkát kívánok önöknek!!"

Kiss Edina , Dombóvár

"A megrendeléstől a kiszállításig tetszett az udvariasság és segítőkészség. A 3 szekrényből amit rendeltem, már 1-et összeraktam és azt kaptam, amit kértem."

Antal Piroska

"Tisztelt Cég! Szeretnék visszajelezni Önöknek a rendelésemmel kapcsolatban. Hétfőn rendeltem egy ágyat. Azt mondták megnézik van -e raktárkészleten.Szerencsére volt. Jövőhét elejére meg is kaptam a terméket.Nagyon szépen köszönöm a gyors kiszolgálást.Másik áruházból rendeltem régebben egy kanapét, másfél hónapra szállították ki. Meglepődtem Önök mennyire gyorsan szállítanak. Köszönöm. Tisztelettel: dr. Nagy Arnold fogorvos Győrből"

dr. Nagy Arnold, Győr

"Köszönöm a megrendelt àrut. Nagyon szèp Vègre egy pozitív èlmèny volt az online rendelès."

Sz. Mónika, Bátaszék

"Nagyon tetszik az árú amit rendeltem. Az ügyintézés is gyors és pontos volt. A kiszálító pedig nagyon kedves és szolgálat kész."

Lengyel Sándor

"Kedves"Butor7" Csapata! Nagyon köszönöm a gyors és Pontos szállítást.Nagyon meg voltam elégedve a pontossággal és a figyelmességgel, a szállító profin megoldotta, hogy alig fért be a kanapé a lakásba. Nagy örömet szerezve ezzel nekem. Köszönöm a szállítóknak mégegyszer!"

Pál Marianna, Budapest

"Sziasztok! Előre utaltam téves összeget, azt vissza is utalták már aznap, aztán meggondoltam magam és inkább készpénzben fizettem a szállításkor! Rugalmasan kezelték. Köszönöm szépen! Ui: Ja és persze a bútorok is éppségben megérkeztek :))"

Farkas Tímea, Debrecen

"Kiss Tímea, Szolnok Tisztelt Butor7! Fantasztikus az ágy, kényelmes és úgylátom tartós is. Hatalmas ágyneműtartó igy minden elfér. A kollégám ajánlotta Önöket ő egy gardróbszekrényt rendelt. Én is ajánlani fogom Önöket mindenkinek. Köszönöm szépen az ágyat. Azóta kipihenten ébredünk a férjemmel. Üdvözlettel: Timi, Szolnokról"

Kiss Timea, Szolnok

"Bútor7 - Bútoráruház! Köszönet, a segítségért, a pontosságukért, és főleg, hogy csak jót tudok írni az ágyról, pedig nekem nagyon nem mindegy min fekszek. Remélem, hosszabb távon így marad!!! ŰDVÖZLETTEL!!!! "

Puskás Tamásné

"Megkaptuk a bútorainkat, sérülésmentesen! Már használatba is vettük őket! Tényleg úgy néznek ki mint a képeken. Félve rendeltünk, de most már felbátorodunk :)"

Nemes Annamária , Tatabánya

"Tisztelt butor7! Megkaptuk a rendelt bútorokat, viszonylag gyorsan kiszállították! A szállító kollegának külön dícséret. Valamint az ügyfélszolgálatosnak is köszönet! Köszönöm"

Antal Tibor , Budapest

"Gyors,precíz válaszok.Folyamatosan ,nyomon követhető szállítás.Segítőkész hozzzáállás!"

Kiss Andrea

"Kedves Hölgyem! Először is szeretném megköszönni a kedvességét a múlt pénteki telefonos megkeresés alkalmával! Sajnos nagyon ritka manapság, hogy az eladók/értékesítők ilyen kedvesek legyenek! A telefonban elmondta, hogy nem kapható már a Berta asztal 80 x 80 magyar szilva színben, csak 120 x 70 méretben, ezért szeretném a korábbi berta asztal és berta szék megrendelésemet törölni, mert sajnos a nagyobb méretű asztal nem fér el!Köszönöm szépen!"

H. Mária, Miskolc

"Jó napot kívánok! Berta étkezőt rendeltem Önöktől Dante asztallal! Gyönyörű szép! A kiszállítók is rendesek voltak! Még egy kanapéra is szükségem lenne, majd ez ügyben még lennének kérdéseim. Üdvözlettel: Annamari Szolnokról"

B. Annamari, Szolnok

"Kedves Bútorbolt! Egy kanapét rendeltem Önöktől. Jó minőségű, szép bútor. Szebb mint a képeken. Köszönjük az egész család nevében!"

Sári Zsanett, Dunaújváros

"Tisztelt Cég! Szeretném megköszönni a Senior franciaágyat. Nagyon kényelmes, masszív ágy! Köszönöm a kedvességüket. Kovács Mária Székesfehérvárról"

Kovács Mária, Székesfehérvár

"Kedves Butor7! Szeretnék visszajelezni Önöknek! Megérkezett a Hell Franciaágyunk valamint a Mara kanapénk is! Szebbek mint a képeken! Nagyon kényelmesek!! A ház ékességei lettek a bútorok. Nagyon szépen köszönjük!!"

Hamar Klaudia, Veszprém

"Élőben még szebbek a bútotok! Barátnőm is rendelni szeretne. Köszönöm az ágyat és a sarokkanapét! Fantasztius"

Mádi Éva, Gyula

Országos házhozszállítás!

Megrendelését kizárólag házhozszállítással tudjuk teljesíteni! - Azonban számos termékünkre ingyenes házhoszállítást vállalunk, ezek a termék adatlapján fel vannak minden esetben tüntetve!

Naprakész ügyfélszolgálat

Forduljon hozzánk kérdéseivel, készséggel állunk rendelkezésére!

365 nap Garancia

Bármely elektronikusan vásárolt termékünkre 365 napos garanciát vállalunk!