Gyakori kérdések

Elérhetõségek
Telefon:+36 30 271 1960
E-mail:info@butor7.hu

Gyakori kérdések

1.  Hogyan tudok rendelést leadni?

Erről  a rendelés menete menüpontban tájékozódhat.

2.  Ha esetleg nem tudok rendelni, vagy más kérdésem lenne, kaphatok segítséget?

Igen, rendelkezésére állunk telefonon illetve e-mailben is, erről további információt a kapcsolatok menüpontban talál.

3. Vannak akciók? Mikor van vége az akcióknak?

Igen, mindig vannak akciós bútoraink, ezt az akciós bútoraink, illetve az akciós bútorok ingyenes szállítással menüpontban tekintheti meg. Az akciók vége mindig a hét utolsó napjáig érvényesek, tehát az adott hét vasárnapjáig. Hétfőn cserélődhet az akciós kínálat. 

4. Rendeltem egy bútort az akciós kínálatból 5 hétre fogják szállítani, de néztem a webshopban azóta, hogy az adott bútor már nincs akcióba. A rendelésemet még ettől függetlenül kedvezményes áron kapom meg?

Természetesen. A rendszerünk megjegyzi az Ön rendelését és az összeget is. Attól, hogy a bútor már nem akciós Ön még azon az áron kapja meg a bútorát. A rendelés ideje számít, nem a kiszállítási időpontja.

 

5. Kötelező házhoz szállítást kérnem?

Jelenleg a koronavírus miatt nem vehető át termék a raktárunkon.

6. Mindenről tájékoztatást ad az ügyfélszolgálatuk?

Igen, alapvetően mindent megválaszolunk, viszont ha telefonál, érdemes e-mailben is elküldeni a kérdését - kérését, hogy jobban nyomon tudjuk követni és jobban személyre szabottan tudjunk válaszolni Önnek.

7. Megrendeltem a bútorokat, mikor fogják szállítani?

Több gyártóval állunk kapcsolatba, Ön rendelt például egy kanapét illetve egy gardróbot. A kanapé gyártási ideje például 2 hét a gardrób gyártási ideje 3 hét. Tehát meg kell várnunk mire a gardróbot megkapjuk, csak ezután szállítjuk Önnek a bútorokat alapesetben. 

 

8. Mennyi az átlagos szállítási idő a rendeléstől számítva?

Az átlagos szállítási idő 5-8 hét. Évvégén ez az idő a gyártói túlterheltség miatt megnövekedhet.

 

9. A bútorboltban hamarabb kapom meg a termékeket? Hisz ott kivannak állítva.

A kiállítási darabokat általában nem lehet megvásárolni, ott is annyit kell várnia a rendelt bútorokra, mintha nálunk vásárolna. Illetve nincs minden bútor kiállítva, ott katalógusból kell választania képek alapján, tehát ott is mint nálunk, képek alapján fog rendelni. Illetve nem biztos, hogy a bútorbolt házhoz szállítja az adott bútort.

 

10. Milyen fizetési módok vannak?

Többféle fizetési módot kínálunk. A legegyszerübb, a készpénzes fizetés a kiszállításkor. Lehetősége van előre utalni, bankszámla számunkat a fizetési segédlet menüpontban találja. Kérjük a megjegyzés rovatba írja be a rendelés visszaigazoló e-mailben kapott rendelési azonosítót. Lehetősége van Áruhitelt is igénybevenni, melyet partnerünk, a Cofidis Zrt. biztosít. A hitelt felveheti a szállítási, illetvet az emeletre szállítási díjakra is. Amennyiben a kiszállításra, vagy emeletre szállításra nem szeretne Áruhitelt kérjük NE jelölje be, hogy kér házhozszállítást illetve emeletre szállítást, csak rendelésnél jelezze felénk a megjegyzés rovatba.

11. Felhozzák a bútorokat a lakásba?

Alapesetben nem, ennek külön költsége van, a termék rendelésénél kérhet emeltre szállítást. 

12.  Válallnak bútor összeszerelést?

Igen, kárpitozott termékekre igen. Lapraszerelt gardróbokra/szekrényekre stb. nem tuduk szerelést vállalni.
Minden esetben megjelenik az adott termék adatlapján az összeszerelési opció, amennyiben ahhoz lehetséges szerelést kérni.

13. Át kell szállítanom a bútoraimat vagy mozgatnom kell őket, mi a tanácsuk?

A szállításhoz vagy mozgatáshoz mindenképp kérjen szakembert. A bútorok tologatásából eredendő hibákért felelősséget nem vállalunk.

 

 

 

 

Országos házhozszállítás!

Megrendelését kizárólag házhozszállítással tudjuk teljesíteni! - Azonban számos termékünkre ingyenes házhoszállítást vállalunk, ezek a termék adatlapján fel vannak minden esetben tüntetve!

Naprakész ügyfélszolgálat

Forduljon hozzánk kérdéseivel, készséggel állunk rendelkezésére!

365 nap Garancia

Bármely elektronikusan vásárolt termékünkre 365 napos garanciát vállalunk!