A franciaágyból ajándék is válhat!

Elérhetõségek
E-mail:info@butor7.hu

A franciaágyból ajándék is válhat!

franciaágyA franciaágy egy olyan bútor, amiből ajándék is válhat! Lepjen meg valakit szép álmokkal, kényelmes fekhellyel!

Az ágy egyike azoknak a bútoroknak, amik a legintimebb helyiségben, a hálószobában kapnak helyet. Egy ágy nem tárolásra és nem is dekorációra szolgál, hanem nagyon fontos szerepe van abban, hogy az életminőséget befolyásolja. Az alvás, pihenés, feltöltődés és a romantika helyszíne egyaránt, éppen ezért ágyat vásárolni soha nem egyszerű dolog. Ajándékba ágyat adni pedig több, mint kihívás!

franciaágyat olyan embernek szánja, akit már ismer annyira, hogy tudja, milyen alvási szokásai vannak? Ebben az esetben nem lesz olyan nehéz dolga, ha franciaágyban gondolkodik. A franciaágyat éppen úgy ajándékozhatja egy személynek, mint egy párnak, emiatt kiváló nászajándék is válik belőle. Az értéke miatt és a funkciója okán is nagyszerű ötlet olyan meglepetést választani esküvőre, mint egy franciaágy. Az ifjú párnak garantáltan elnyeri majd a tetszését az ajándék és az is biztos, hogy jól ki tudják majd használni a bútort a közös otthonukban.

A bútor webáruházunkban a franciaágyakból több változatot is forgalmazunk, ennek megfelelően minden ajándékozó megtalálhatja azt a modellt, amiből a közelgő alkalomra a nagy meglepetés válik. Az általunk forgalmazott franciaágyak között ott vannak a megszokott rugós és szivacsos változatok, kárpitozott modellek és az ágykeretes változatok fejtámlával. A franciaágy akkor az igazi, ha ágyneműtartó is van hozzá, de a kecsesebb, ágykeretes modellek is szép és praktikus darabok. Az ágy kiválasztásához érdemes lehetőség szerint tájékozódni arról, hogy akiknek szánja az ágyat, milyen bútort preferálnak az alváshoz. Az ágybetét vagy a szivacs keménysége, az ágy alvófelületének a mérete vagy az ágy magassága és az ágyvég megléte is mérvadó a választásnál.

A bútor kínálatunkban ajándéknak is tökéletes franciaágyakból tud válogatni, amikből stílusos, kényelmes hálószoba berendezés válik. Információkért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

Országos házhozszállítás!

Megrendelését kizárólag házhozszállítással tudjuk teljesíteni! - Azonban számos termékünkre ingyenes házhoszállítást vállalunk, ezek a termék adatlapján fel vannak minden esetben tüntetve!

Naprakész ügyfélszolgálat

Forduljon hozzánk kérdéseivel, készséggel állunk rendelkezésére!

365 nap Garancia

Bármely elektronikusan vásárolt termékünkre 365 napos garanciát vállalunk!