A gardróbszekrény kiválasztásáról

Elérhetõségek
E-mail:info@butor7.hu

A gardróbszekrény kiválasztásáról

gardróbszekrényA bútorok megvásárlása nem mindig egyszerű feladat. A kínálat hatalmas, a berendezéseket pedig nem egy-két hétre vesszük, ezért érdemes megfontolt döntést hozni velük kapcsolatban. A gardróbszekrény a legfontosabb bútorok egyike, aminek a kiválasztásakor célszerű több szempontot is figyelembe venni. Nézzük egy kicsit bővebben, hogy hogyan találhatjuk meg az ideális gardróbszekrényt

Először is a legfontosabb, hogy mérjük meg, hogy mekkora lenne az ideális. Hiába tetszik meg egy bútor nagyon, hogyha nem férne be a leendő helyére, de az sem szerencsés, ha túl kicsit választunk. Fontos a szélesség és a hossz, de ne feledkezzünk meg a magasságról sem, főleg, ha álmennyezet vagy más ok miatt alacsonyabb a belmagasság. Jó, ha a gardróbszekrény nagy tárolókapacitással rendelkezik. A tapasztalat azt mutatja, hogy előbb-utóbb minden szekrény megtelik és túl kicsi lesz, ezért fontos, hogy legyen benne bőven hely. Hasznos, ha van akasztós része, ahol tudjuk majd tárolni a gyűrődős ruhákat, de emellett nélkülözhetetlen a polcos is, ahol helyet kaphatnak majd a kisebb pólók, sportos nadrágok, hálóruhák. Az akasztós és a polcos részek ideális arányát érdemes előre átgondolni, hiszen egyáltalán nem biztos, hogy mindenkinek az a legjobb, ha a gardróbszekrény fele-fele arányban van felosztva. 

Természetes, hogy figyelembe vesszük a gardróbszekrény árát is, de nem szerencsés, ha ez az elsődleges. A piacon nagyon sok kedvező árú bútor kapható, azonban ezek sok esetben nem elég stabilak, nem tartósak, már néhány hónapos használat is megviseli őket, és egy-két év múlva cserélhetjük is le őket. Anyagilag is jobban megéri, ha egyszer egy kicsit többet költünk, de egy hosszú élettartamú gardróbszekrényt vásárolunk, ami sokáig megállja majd a helyét. 

Ha Ön is a megbízhatóság híve, a legjobb helyen jár, ugyanis az általunk kínált bútorok nem fognak csalódást okozni! Tekintse meg gardróbszekrényeink választékát, ha pedig kérdése merült fel, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken! 

Országos házhozszállítás!

Megrendelését kizárólag házhozszállítással tudjuk teljesíteni! - Azonban számos termékünkre ingyenes házhoszállítást vállalunk, ezek a termék adatlapján fel vannak minden esetben tüntetve!

Naprakész ügyfélszolgálat

Forduljon hozzánk kérdéseivel, készséggel állunk rendelkezésére!

365 nap Garancia

Bármely elektronikusan vásárolt termékünkre 365 napos garanciát vállalunk!