A sarokkanapé több funkciós bútor is lehet!

Elérhetõségek
E-mail:info@butor7.hu

A sarokkanapé több funkciós bútor is lehet!

sarokkanapéA sarokkanapé többfunkciós bútor! Használja ki a nappali ülőgarnitúrájának minden tulajdonságát!

A nappali berendezését egy ülőgarnitúra nélkül nem is tudjuk elképzelni. A kényelmes, hívogató, széles ülőfelület, a komfortos támla és a karfák egy filmezés vagy egy beszélgetés alkalmával is nagyon vonzóak. Amikor csak a nappaliba kerül az ülőgarnitúra, akkor eredeti funkciójának megfelelően használják. Sok olyan eset van azonban, amikor egy kis lakást kell berendezni, itt lehet egyszerre kanapé és ágy is ez a bútor.

sarokkanapé a legnagyobb méretben készülő ülőgarnitúra, amit, ha ügyesen választanak ki, akkor bármilyen alapterületű lakásban megtalálja a helyét. A mérettől, szobától és használattól függetlenül is érdemes egy olyan sarokkanapét vásárolni, ami minél sokoldalúbb. Egy ilyen sarokkanapé minden tulajdonságát ki lehet használni, nem számít, hogy nappali vagy minigarzon berendezése válik majd belőle.

A minigarzonban egyértelműen ki lehet használni egy sarokkanapé méreteit, de a nappaliban sem kell csupán ülőgarnitúraként használni. Érdemes emiatt ágyazható sarokkanapéban gondolkodni. Az ággyá alakítható, ágynemű tartóval készített bútor ugyanis egyszerre lehet tároló és olykor vendégágy is. Kihúzott állapotában egyszerűen csak kényelmes helyet kínál arra, hogy akár fekve is belemerüljünk egy filmezésbe.

Amikor vendég érkezik, nincs szükség külön vendégszobára, hiszen a nappalit néhány mozdulattal át lehet alakítani éjszakára és elszállásolni a barátokat, rokonokat. A sarokkanapéból kényelmes ágy válik, ami nem foglal el egy plusz bútornyi helyet. A többfunkciós sarokkanapé minden tulajdonságát ki tudja használni, bármikor, amikor szükség van rá!

A bútor webáruházunkban a sarokkanapékból is tud válogatni, ha nappaliba vagy garzonba keres új ülőgarnitúrát. Lépjen kapcsolatba a munkatársainkkal a megadott elérhetőségeink egyikén! Segítünk Önnek megtalálni a várakozásainak megfelelő bútort! Kedvező árak, állandó kedvezmények, ügyfélbarát kiszolgálás várja a vásárlókat!

Országos házhozszállítás!

Megrendelését kizárólag házhozszállítással tudjuk teljesíteni! - Azonban számos termékünkre ingyenes házhoszállítást vállalunk, ezek a termék adatlapján fel vannak minden esetben tüntetve!

Naprakész ügyfélszolgálat

Forduljon hozzánk kérdéseivel, készséggel állunk rendelkezésére!

365 nap Garancia

Bármely elektronikusan vásárolt termékünkre 365 napos garanciát vállalunk!