a-klasszikus-konyhabutor-minden-konyha-megbizhato-alapdarabja

Elérhetõségek
E-mail:info@butor7.hu

A klasszikus konyhabútor minden konyha megbízható alapdarabja

konyhabútorA konyhabútor minden konyhában alapvető, ám ahány konyha, annyiféle berendezés létezik. Lehet standard gyártmány vagy lehet egyedi igények alapján gyártott modell is. Ugyanígy stílusban is számos típust különböztethetünk meg. A konyhabútor stílusa az egész helyiség hangulatát meghatározza. Egy olyan kiindulási pontot testesít meg, ami jó alap a konyha, illetve az étkező megalkotásához. Fontos, hogy a kiválasztására kiemelt figyelmet fordítsunk, és alaposan megfontolt döntést hozzunk.

A klasszikus stílusú konyhabútor egyike azoknak a termékeknek, amik töretlen népszerűségnek örvendenek a vásárlók körében. Ez nem is meglepő, hiszen ez a stílus az, ami igazán mindenhová beilleszthető, illetve tetszés szerint alakítható. Lehetőség van meghagyni az eredeti stílust és annak elemeit felhasználva megépíteni a klasszikus konyhát, hozzáillő bútorokkal, kiegészítőkkel, színekkel. De a bátrabbak akár kísérletezhetnek is és vegyíthetik a stíluselemeket, így lehet eklektikus stílusú egy konyha vagy étkező egy klasszikus konyhabútor beépítésével.

A klasszikus konyhabútorok jellemzően világos vagy sötétebb színűek, gyakori a természetes árnyalatok használata, illetve a fehér szín alkalmazása is. Alapanyagaként előszeretettel használnak tömör fát, amiben szépen érvényesülnek az anyag mintái és színei.

Általában nyíló ajtók vannak alul és felül, kevés fiók kerül beépítésre, fogókkal, kiegészítve osztott, üveges ajtókkal a felső frontokon. Mindezt kürtös páraelszívó teszi teljessé.

Konyhabútort vásárolna? Rendelje meg áruházunkból online az új konyhabútort és használja ki az ezzel járó előnyöket! Érdemes minket választani, mert alacsony árakkal dolgozunk, és az egész országba vállalunk házhozszállítást. Az általunk forgalmazott bútorokra minden esetben 1 év garanciát vállalunk. Lépjen kapcsolatba áruházunkkal a weboldalon található elérhetőségeink valamelyikén és rendelje meg kínálatunkból konyhája új konyhabútorát!

Országos házhozszállítás!

Megrendelését kizárólag házhozszállítással tudjuk teljesíteni! - Azonban számos termékünkre ingyenes házhoszállítást vállalunk, ezek a termék adatlapján fel vannak minden esetben tüntetve!

Naprakész ügyfélszolgálat

Forduljon hozzánk kérdéseivel, készséggel állunk rendelkezésére!

365 nap Garancia

Bármely elektronikusan vásárolt termékünkre 365 napos garanciát vállalunk!