Egy franciaágyban az egész család elfér!

Elérhetõségek
E-mail:info@butor7.hu

Egy franciaágyban az egész család elfér!

franciaágyA franciaágyról a szerelmesek romantikája ugrik be a legtöbbünknek, de ugyanígy a családi élet nélkülözhetetlen bútora is. Egy óriási ágyon mindenki elfér!

Kicsik, nagyok mind elférnek benne

Az ágyak arra valók, hogy aludjanak bennük, hogy feltöltődjenek bennük, hogy pihenjenek bennük. Sok esetben ezt együtt teszik az emberek a kedvesükkel a családjukkal. Az együtt alvás nemcsak természetes, de nagyon egészséges dolog is. A kisgyerek is sokáig együtt alszik a szülőkkel, amihez éppen passzol egy impozáns méretű franciaágy!

Milyen pozitív hatása van a kisgyermekre, ha nem egyedül kell aludnia az ágyában, illetve a szobájában? Az együtt alvás kihat a gyermek lelki világára és fizikai fejlődésére is.

  1. A gyermek fejlődésében szerepet játszik. A kicsik szellemi fejlődése gyorsabb, egészségesebbek, jobban odafigyelnek rájuk az állandó közelség miatt. Azok a gyerekek, akik nem aludtak együtt az anyával, később nehezebben kezelhetőbbek lehetnek.
  2. A gyermek kötődését erősíti az anya, a szülők felé. A szülőkkel együtt alvó kicsiknek nagyobb az empátiája és később mások felé is jobban tudnak kötődést kialakítani.
  3. A gyermek jövőjére is pozitív hatással van. Jobb fizikai és mentális egészség lesz a része, de az intelligenciája is magasabb lesz a közös alvások hatására.
  4. A gyermek stressz szintjét csökkenti. A szülői ágyba engedett gyermek kevesebbet sír, ez a szülőknek is megkönnyíti a pihenést. A szülőkkel alvó gyerek nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb lesz, az agy fejlődése reagál a békésebb éjszakákra. A kicsi mélyebben alszik, kipihentebben is tud ébredni, ami az anya számára kedvező dolog.

A bútor áruházunkban a franciaágyak gazdag választékából tud válogatni minden vásárló, aki ágyat keres a családi hálóba. Nézze meg az ágyak választékát, rendeljen és várja a kiszállítást! Nincs egyéb dolga, mint kiválasztani a család következő ágyát. Lehet támlás, ágyneműtartós, lábak nélküli, kárpitozott, a lényeg, hogy az egész család szeresse és pihentető alvásban legyen része benne!

Országos házhozszállítás!

Megrendelését kizárólag házhozszállítással tudjuk teljesíteni! - Azonban számos termékünkre ingyenes házhoszállítást vállalunk, ezek a termék adatlapján fel vannak minden esetben tüntetve!

Naprakész ügyfélszolgálat

Forduljon hozzánk kérdéseivel, készséggel állunk rendelkezésére!

365 nap Garancia

Bármely elektronikusan vásárolt termékünkre 365 napos garanciát vállalunk!