egy-megunhatatlan-orok-darab-a-hevero

Elérhetõségek
E-mail:info@butor7.hu

Egy megunhatatlan örök darab: a heverő!

heverő A bútorok között megbecsült helyet foglalnak el a heverők. Egy ilyen bútor tökéletes példája a maradéktalanul megvalósuló praktikumnak. Miért annyira okos megoldás egy heverő? Vegyük például a méretét. Egy heverő se nem kicsi, se nem nagy, tehát a legtöbb helyen megtalálja a helyét és szépen beilleszthető egy nappaliba vagy egy hálószobába is. Alapvetően alvás céljára használják, egyszemélyes fekhelyként, azonban a kialakításánál és a méreténél fogva ülőalkalmatosságként is megállja a helyét. Ahol nincs elég hely ahhoz, hogy egyszerre legyen kanapé, fotel és még ágy is egy térben, ott ez az ideális bútor. 

Elsősorban a gyerekek, tinédzserek szobáját szokás heverővel berendezni, de például vendégszobában is célszerű az alkalmazása. Egy heverő megfizethető áron kapható, tehát minden költségvetésbe beilleszthető, akár még akkor is, ha hirtelen alakul úgy, hogy egy új bútordarabra van szükség. Akik attól tartanak, hogy egy heverő ódivatú lakberendezési tárgy, azoknak sincsen okuk az aggodalomra, hiszen ma már a bútorgyártók is haladnak a korral és divatos modelleket terveznek, hiszen felismerték, hogy egy klasszikus darabról van szó.

Ám egy klasszikus darabnak sem kell mindig ugyanolyannak maradnia, a heverő is képes a megújulásra, de úgy, hogy közben megőrzi az alapvető, előnyös tulajdonságait. Bútor webáruházunk kínálatában nemcsak színek, minták és méretek szempontjából nagy a választék. Gondoskodtunk arról, hogy támlás és támlanélküli heverők is megtalálhatóak legyenek, de a fekvőfelületek között is háromféle típus képviselteti magát: rugós, szivacsos és ortopéd szivacsos. Minden adott a kényelmes, sokoldalú fekhelyhez, ami, ha úgy akarjuk kanapéként szolgál!

Forduljon hozzánk bizalommal, ha új bútorra van szüksége, és rendelje meg tőlünk! Figyelje ajánlatainkat, és ne maradjon le aktuális akcióinkról se! Amennyiben felkeltette érdeklődését valamelyik termékünk, és kérdése van, lépjen kapcsolatba velünk a honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén!

Országos házhozszállítás!

Megrendelését kizárólag házhozszállítással tudjuk teljesíteni! - Azonban számos termékünkre ingyenes házhoszállítást vállalunk, ezek a termék adatlapján fel vannak minden esetben tüntetve!

Naprakész ügyfélszolgálat

Forduljon hozzánk kérdéseivel, készséggel állunk rendelkezésére!

365 nap Garancia

Bármely elektronikusan vásárolt termékünkre 365 napos garanciát vállalunk!