franciaagy-a-haloszoba-alap-darabja

Elérhetõségek
Telefon:+36 30 271 1960
E-mail:info@butor7.hu
  • info@butor7.hu
  • Ügyfélszolgálat:06 30 271 19 60 info@butor7.hu Nyitvatarrtás: Hétfő-Péntek 10:00-16:00

Franciaágy, a hálószoba alap darabja!

A franciaágy minden tekintetben minőségi fekhely! Mit jelent az, hogy egy ágy igazán minőségi bútor? Nos természetesen nem elég, ha egy bútor igazán szép és stílusos, kényelmes és divatos. Itt valóban számít a méret is. A franciaágy olyan fekhely, amiben senki nem fog csalódni, hiszen biztosan nem lesz túl kicsi. A franciaágy egy vagy két személy számára egyaránt komfortos bútor, amin tökéletes az alvás. A pihentető alvás egyik első számú feltétele, a minőségi ágy, tehát a franciaágy formájában már azonnal kipipálható ez a pont. Válasszon a stílusához és a hálószobájához illő, színvonalas modellt! A kínálatunkban garantáltan nem fog csalódni!

Keresse bizalommal a bútor áruházunkat és találja meg a termék kínálatunkban a legújabb bútorát, egy szép franciaágyat! Méretben és színben is sokféle bútorral tudunk szolgálni, ezért több, mint valószínű, hogy nem kell majd más helyen franciaágyat néznie! Kollégáink örömmel eligazítják a franciaágyak világában és mindent megtesznek annak érdekében, hogy a legjobbat kapja Ön is!

Országos házhozszállítás!

Bútorainkat az ön kérésére házhoz szállítjuk, vagy átveheti díjmentesen a raktárunkban. - Ingyenes szállítás, a katalógusban megjelölt egyes termékekre.

Naprakész ügyfélszolgálat

Forduljon hozzánk kérdéseivel, készséggel állunk rendelkezésére!

365 nap Garancia

Bármely elektronikusan vásárolt termékünkre 365 napos garanciát vállalunk!