Gardróbszekrényből olyat válasszon, amiből a legtöbbet tudja kihozni!

Elérhetõségek
E-mail:info@butor7.hu

Gardróbszekrényből olyat válasszon, amiből a legtöbbet tudja kihozni!

GardróbszekrényGardróbszekrényre van szüksége, amivel teljessé teheti a hálószobát? Az új bútor legyen olyan, ami minden elvárásnak meg tud majd felelni!

A bútor áruházunkban a gardróbszekrényekből szintén óriási választékot találnak azok a vásárlók, akik a hálószobát szeretnék berendezni. A gardrób szoba csak kevés otthonban kap helyet, hiszen helyigényes, de a szekrény már mindenhol megtalálható. Akár minden ruhanemű és kiegészítő elférhet benne, attól függően, hogy mennyi helyre van szükség a tárolásukhoz vagy hány ember számára kell a hely a ruháknak, cipőknek és kiegészítőknek.

Egy gardróbszekrénynek tehát lényeges kiegészítője egy otthon és egy hálószoba berendezésének, amit nem hagyhat ki egyetlen, lelkes lakberendező sem. Azonban, még mielőtt egy bútor mellett véglegesen döntene, fontos alaposan megfontolni, hogy Ön milyen tulajdonságokat keres egy gardróbban, milyen típusú szekrény felel meg legjobban az igényeinek.

Az egyik legfontosabb tulajdonsága egy gardróbszekrénynek természetesen nem más, mint a méret. A szekrény legyen pont akkora, amiben minden kényelmesen elfér, nem kell egy vállfát többszörösen használni. Érdemes egy kis plusz helyet is hagyni, hogy a jövőben ne kelljen cserét tervezni, azért, mert végül egyre kevesebb lesz benne a hely. A megfelelő méretű gardróbszekrény kiválasztása után jöhet a következő lépés, a gardróbszekrény elemeinek a tisztázása. Ma már egy ilyen ruhásszekrényben nem csupán egy akasztó található a vállfáknak. Kifejezetten úgy tervezik, hogy a legtöbb dolog egyszerre, de jól elszeparálhatóan elférjen benne, méghozzá úgy, hogy az rendszerezhető legyen. A rendszerezéshez polcok, akasztók, fakkok, vállfák, mozgatható elemek nyújtanak segítséget.

Végül nem maradhat ki a külső sem, hiszen a hálószoba része ez a bútor is. A tükrös vagy tükör nélküli modellekből egyaránt vannak elérhetőek, tolóajtós változatban. Színek, stílus is különböző két gardróbszekrény között. Találja meg az otthonába illőt, ha még nem sikerült vagy új bútort szeretne vásárolni!

Országos házhozszállítás!

Megrendelését kizárólag házhozszállítással tudjuk teljesíteni! - Azonban számos termékünkre ingyenes házhoszállítást vállalunk, ezek a termék adatlapján fel vannak minden esetben tüntetve!

Naprakész ügyfélszolgálat

Forduljon hozzánk kérdéseivel, készséggel állunk rendelkezésére!

365 nap Garancia

Bármely elektronikusan vásárolt termékünkre 365 napos garanciát vállalunk!