Bútor Webáruház - 1 év garancia - Minsőségi, de olcsó bútorok - Országos kiszállítás

Elérhetõségek
Telefon:+36 30 271 1960
E-mail:info@butor7.hu
  • info@butor7.hu
  • Ügyfélszolgálat: 06 30 271 19 60 info@butor7.hu Nyitvatartási idő: Hétfő-Péntek: 10:00-16:00

Gardróbszekrény-vásárlás okosan

gardróbszekrényA bútorvásárlás sosem egyszerű, de van, amikor kifejezetten nehéz dönteni, mert érdemes alaposan átfontolt döntést hozni. A gardróbszekrények kapcsán is ezt lehet elmondani, hiszen a bútornak sok szempontnak kell megfelelnie ahhoz, hogy jól használható legyen.

A vásárlás során az elsődleges szempont a méret kell, hogy legyen. A legegyszerűbb, ha a túl kicsi és túl nagy gardróbszekrényeket egyből ki is zárjuk, és a többi közül választunk praktikusság, kinézet és ár alapján. Érdemes olyat keresni, aminek van akasztós és polcos része is. Mindenképp célszerű figyelembe venni, hogy stílusban és anyagában illeszkedjen a többi bútorhoz, ne üssön el azoktól nagyon. Természetesen fontos szempont az ár is, ám nem szabad, hogy ez legyen az elsődleges.

Ha gardróbszekrény vásárlása előtt áll, keressen fel minket! Széles választékkal, minőségi termékekkel és kedvező árakkal várjuk. Amennyiben bővebb információra van szüksége, a megadott elérhetőségeink bármelyikén szívesen tájékoztatjuk a részletekről.

Országos házhozszállítás!

Bútorainkat az ön kérésére házhoz szállítjuk, vagy átveheti díjmentesen a raktárunkban. - Ingyenes szállítás, a katalógusban megjelölt egyes termékekre.

Naprakész ügyfélszolgálat

Forduljon hozzánk kérdéseivel, készséggel állunk rendelkezésére!

365 nap Garancia

Bármely elektronikusan vásárolt termékünkre 365 napos garanciát vállalunk!