Mekkora legyen a franciaágy?

Elérhetõségek
E-mail:info@butor7.hu

Mekkora legyen a franciaágy?

franciaágyFranciaágyaink többféle méretben rendelhetőek, így mindenki megtalálhatja köztük a számára ideálisat. De vajon melyik méret a legpraktikusabb, legkényelmesebb?

A franciaágyak közkedvelt fekhelyek, hiszen rendkívül kényelmesek, dekoratívak, sokoldalúak, van ágyneműtartójuk és számtalan stílusban, színben elérhetőek. Sőt! Többféle méretből is választhat, aki a franciaágyak mellett dönt, ezért az alábbiakban sorra vesszük ezeket a lehetőségeket. 

Kis hálószobába kis ágyat: 140 cm x 200 cm 

A legkisebb típus. Bár megjelenésre hagyományos franciaágy, kisebb, mint a klasszikus. Egy fő számára szuper választás, de két ember számára csak kompromisszumokkal kényelmes, mert nem ad akkorra mozgásteret. Az összebújva alvó párok természetesen nyugodtan döntsenek mellette, nem lesz hiányérzetük. 

A klasszikus: 160 cm x 200 cm 

Ez a leginkább elterjedt méret. Bár csak 20 cm-el szélesebb az előző típusnál, ez már két embernek is kényelmes, egy ekkora ágyban mindenki úgy alszik, ahogy számára komfortos. További előnye, hogy az ágyneműtartója is hatalmas, amolyan "mindent elnyel" típus, így tárolóként is remekül funkcionál. 

A kényelmes óriás: 180 cm x 200 cm 

Ritkábban keresett méret, hiszen nagy helyigénye van. Viszont a 180 cm-es szélesség már akár három személy számára is ideális, például két felnőtt és egy gyermek kényelmesen elfér rajta. Így egyik szülőnek sem kell a kanapéra költöznie, ha kicsi szeretne a franciaágyba kéredzkedni. Fontos azonban, hogy vásárlás előtt jól gondoljuk át, hogy biztosan elfér-e egy ekkora ágy, mérjük ki, esetleg modellezzük is le, hogy mekkora helyet fog foglalni! 

A franciaágy az egyik legkényelmesebb fekhely, de ahhoz, hogy ne csalódjunk benne hosszú távon sem, fontos, hogy a magfelelő darabot válasszuk. Amennyiben Ön is éppen új ágyát keresi, ne menjen tovább, nálunk megtalálja, amire szüksége van! Hatalmas választékkal és kedvező árakkal várjuk vásárlóinkat. Ha kérdése van, forduljon bizalommal munkatársainkhoz a megadott elérhetőségeink bármelyikén, szívesen segítenek Önnek! 

Országos házhozszállítás!

Megrendelését kizárólag házhozszállítással tudjuk teljesíteni! - Azonban számos termékünkre ingyenes házhoszállítást vállalunk, ezek a termék adatlapján fel vannak minden esetben tüntetve!

Naprakész ügyfélszolgálat

Forduljon hozzánk kérdéseivel, készséggel állunk rendelkezésére!

365 nap Garancia

Bármely elektronikusan vásárolt termékünkre 365 napos garanciát vállalunk!