Mi az a boxspring ágy?

Elérhetõségek
E-mail:info@butor7.hu

Mi az a boxspring ágy?

boxspring ágyKeretes vagy kárpitos, francia vagy hagyományos ágyak, ezeket már ismerjük. Mi a helyzet a boxspring ágyakkal?

A hálószoba bútorok között az ágyak számítanak az első hely nyertesének. Ágy nélkül elveszti funkcióját a háló. Persze az is fontos, hogy milyen ágy kerül a hálószoba fókuszpontjába.

A boxspring ágyakról

Az elnevezést talán még nem mindenki hallotta vagy ha igen, nem biztos, hogy össze tudta kapcsolni egy bizonyos bútor típussal. Az viszont már valószínű, hogy a legtöbb vásárló látott már boxspring ágyat áruházban, online vagy akár egy ismerőse otthonában.

A boxspring ágynak ugyanis jellegzetes külseje van. Az alváshoz tervezett bútor valóban emlékeztet egy dobozra az alakja  és a szerkezet tömörsége miatt. Valójában több részből áll össze, a kerettel készült ágyakkal ellentétben.

A legalsó rész az ágy alapja, amit box-nak hívnak. Erre kerül a rugós tartómatrac, majd pedig legfelülre a fedőmatrac. Az egész konstrukció rendkívül masszív és stabil bútort eredményez, ami a legkényelmesebb ágyak közé emeli a boxspring típust.

Nem véletlen, hogy az amerikai ágynak vagy kontinentális ágynak nevezett bútorral gyakran találkozhatunk a hotelek, szállodák szobáiban is. A réteges kialakítás, az átlagosnál magasabb forma szeretetővé teszi ezt az ágyat. Eredetileg nem tárolóval készült, de ma már ágyneműtartós, franciaágy méretű változat is elérhető.

A méret, a rugós betét miatt könnyű belőle felkelni, pihentető benne aludni, nagyszerűen ki tudja szolgálni az igényeket.

Kinek való ez az ágytípus?

Az amerikai és a franciaágy kombinációja előnyös választás azoknak, akik szeretnének minden éjjel igazán jól aludni és kedvelik a szép bútorokat is. A boxspring ágy egyben megvásárolható, már nem kell hozzá semmilyen kiegészítőt beszerezni. Stílusos és hangsúlyos bútora az egész lakásnak, háznak. A bútor ára tükrözi annak minőségét is, tehát időtálló darabról van szó.

A boxspring ágyakból most többféle színben, méretben és akciós áron tudnak vásárolni az érdeklődők. Vegyen ágyat online, rendezze be a hálót egyszerűen!

Országos házhozszállítás!

Megrendelését kizárólag házhozszállítással tudjuk teljesíteni! - Azonban számos termékünkre ingyenes házhoszállítást vállalunk, ezek a termék adatlapján fel vannak minden esetben tüntetve!

Naprakész ügyfélszolgálat

Forduljon hozzánk kérdéseivel, készséggel állunk rendelkezésére!

365 nap Garancia

Bármely elektronikusan vásárolt termékünkre 365 napos garanciát vállalunk!