sarokkanape-akcio-ha-szeretne-olcson-berendezni-az-otthonat

Elérhetõségek
Telefon:+36 30 271 1960
E-mail:info@butor7.hu
  • info@butor7.hu
  • Ügyfélszolgálat: 06 30 271 19 60 info@butor7.hu Nyitvatartási idő: Hétfő-Péntek: 10:00-16:00

Sarokkanapé-akció: ha szeretné olcsón berendezni az otthonát

sarokkanapéEgy új otthon kialakítása mindig sokba kerül, még akkor is, ha az alapok már készen állnak, és csak be kell rendezni a szobákat, hiszen számos bútordarab alapvető ahhoz, hogy egy lakás élhető legyen. Természetesen az első az ágy, aminek megfelelő méretűnek és kényelmesnek kell lennie, a következő lépés a tárolási kapacitás megoldása, azaz a szekrények és polcok beszerzése, a harmadik lépéstől kezdve viszont már szabadon választott, hogy ki mit vásárol, de az biztos, hogy egy idő után elérkezik a nappali kényelmessé tétele, amihez elengedhetetlen egy kényelmes ülőgarnitúra is. Mivel ez a lakás egyik legdrágább bútordarabja, érdemes alaposan megfontolni, hogy hol vásároljuk meg, de egy biztos: egy sarokkanapé-akcióval nem foghatunk mellé!

A sarokkanapé talán a legjobb választás egy nappaliba még abban az esetben is, ha a helyiség maga nem rendelkezik hatalmas méretekkel, hiszen kényelmesen el lehet rajta nyújtózni, de akkor is tökéletes, ha egyszerre több vendéget kell leültetni. Méreteiből adódóan azonban az ára is magasabb, mint egy hagyományos kialakítású, két-, vagy háromszemélyes kanapénak; esetenként a duplája is lehet. Nem feltétlenül kell azonban ezt kifizetni, hiszen a sarokkanapé-akciók keretein belül komoly árengedményeket is találhatunk, sőt, akár az eredeti ár feléért is vásárolhatunk sarokkanapét, ha szerencsénk van. Önnek sem kell aggódnia a magas árak miatt, hiszen a sarokkanapé-akció nálunk is elérhető!

Amennyiben megtekinti kínálatunkat, szembetűnő lesz, hogy szinte minden sarokkanapénk akciós áron vásárolható meg. Sokan gyanakodni kezdenek ennek láttán, hogy megint belefutottak egy kereskedelmi trükkbe, ám ez ránk nem jellemző. A nálunk kapható kanapék értéke ténylegesen tükröződik az eredeti árban, az akciós árat pedig vásárlóink igényeihez igazítottuk, így mindenki megtalálhatja az ízlésének és pénztárcájának legmegfelelőbb bútordarabot.

Ha most rendezi be új otthonát, válasszon bennünket, és vásároljon sarokkanapét akciósan a mi kínálatunkból! Ha kérdése lenne termékeinkről, vagy a rendelés menetéről, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Országos házhozszállítás!

Bútorainkat az ön kérésére házhoz szállítjuk, vagy átveheti díjmentesen a raktárunkban. - Ingyenes szállítás, a katalógusban megjelölt egyes termékekre.

Naprakész ügyfélszolgálat

Forduljon hozzánk kérdéseivel, készséggel állunk rendelkezésére!

365 nap Garancia

Bármely elektronikusan vásárolt termékünkre 365 napos garanciát vállalunk!