sarokkanape-vasarlas-online

Elérhetõségek
Telefon:+36 30 271 1960
E-mail:info@butor7.hu
  • info@butor7.hu
  • Ügyfélszolgálat:06 30 271 19 60 info@butor7.hu Nyitvatarrtás: Hétfő-Péntek 10:00-16:00 KISZÁLLíTÁSUNK ZAVARTALAN!

Sarokkanapé vásárlás online!

SarokkanapéSarokkanapé vásárlás online, minőségi termékek, gyors kiszállítás, kedvező árak, cserélje le régi ülőgarnitúráját kényelmesen!

Egyes ingatlanokban igencsak szükség lenne a régi ülőgarnitúrák lecserélésére, ugyanis már nem képesek betölteni rendeltetésszerű szerepüket. Sokan azért halasztják folyamatosan az új bútor beszerzését, mert rendkívül sűrű a beosztásuk, a hétvégéjüket pedig vásárlás helyett inkább pihenéssel töltenék. Amennyiben Ön is meglehetősen elfoglalt, azonban nem halogatná tovább az új berendezés megvásárlását, rendeljen sarokkanapét webáruházunkból!

Webshopunkból igényes és strapabíró sarokkanapét rendelhet, és a legjobb, hogy ehhez ki sem kell mozdulnia otthonról. Kényelmesen, egyszerűen, utazás nélkül bonyolíthatja le a vásárlást. Ha minket választ, nem terhelheti le magát, hiszen stresszmentes körülmények között válogathat. Még a bútorszállításra sem lesz gondja, mert a rendelés leadása után erről mi gondoskodunk.

Fedezze fel otthonából online áruházunkat, és rendelje meg az igényeknek megfelelő bútort! Ha bővebb információkra lenne szüksége, keressen minket bizalommal a megadott elérhetőségeinken!

Országos házhozszállítás!

Bútorainkat az ön kérésére házhoz szállítjuk, vagy átveheti díjmentesen a raktárunkban. - Ingyenes szállítás, a katalógusban megjelölt egyes termékekre.

Naprakész ügyfélszolgálat

Forduljon hozzánk kérdéseivel, készséggel állunk rendelkezésére!

365 nap Garancia

Bármely elektronikusan vásárolt termékünkre 365 napos garanciát vállalunk!