Szekrénysor: vásároljon okosan!

Elérhetõségek
E-mail:info@butor7.hu

Szekrénysor: vásároljon okosan!

szekrénysorA szekrénysor hosszú évekre meghatározza az otthonunk hangulatát és a tárolási kapacitásunkat, ezért érdemes alaposan átgondolni, melyiket válasszuk!

A szekrénysor elsősorban a dolgaink tárolására szolgál, de lakberendezési, sőt, stíluselemként is funkcionálhat, ezért fontos, hogy kiemelt figyelmet fordítsunk a kiválasztására. Érdemes alaposan átgondolni, hogy mire is van szükségünk, illetve ehhez fontos azt is tudni, hogy milyen szempontok alapján válasszunk.

A szekrénysor esetében a legjellemzőbb tulajdonság a méret: ez határozza meg, hogy mekkora helyet foglal, illetve természetesen a tárolókapacitást is ez alapján lehet elképzelni. Fontos előre lemérni a rendelkezésre álló helyet, ezt követően pedig gondoljuk végig, hogy milyen kialakításút szeretnénk, illetve mekkora tárolókapacitásra van szükségünk.

Fontos! Ha a tévé is a szekrénysoron kap helyet, akkor nézzük meg, hogy elfér-e majd a kinézett bútoron!

További szempont, hogy inkább nyitott polcos legyen a szekrénysor, vagy inkább zárt szekrényekből álljon. Nem mindegy ugyanis, hogy ruhák és használati tárgyak, vagy inkább dísztárgyak és könyvek tárolására szánjuk a bútort.

Ezek után következhet az esztétika: ha a bútor megfelel az ízlésünknek, akkor a fenti szempontok figyelembe vételével már nem tévedhetünk. Fontos, hogy a szekrénysor elég nagy méretű ahhoz, hogy uralja a helyiséget, tehát fókuszpontként szolgál majd, így olyat válasszunk, amire jó ránézni is - sokszor fogjuk ugyanis ezt tenni.

Az utolsó szempont az ár, ám ez mindenkinél egyéni, viszont fontos, hogy ne ez legyen az elsődleges választási ok! A bútort hosszú éveken át fogjuk használni, így néhány ezer forintos spórolásért nem érdemes olyat választani, ami kevésbé megfelelő; megéri inkább egy kicsivel többet rászánni, de olyan döntést hozni, amit biztosan nem bánunk meg.

Szeretne szekrénysort vásárolni? Tekintse meg webáruházunk kínálatát, melyben számos, különböző stílusú, méretű és árú szekrénysor közül választhatja ki az elképzeléseinek megfelelőt, és egyszerűen, mindössze néhány kattintással meg is rendelheti azt! Termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatos kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Országos házhozszállítás!

Megrendelését kizárólag házhozszállítással tudjuk teljesíteni! - Azonban számos termékünkre ingyenes házhoszállítást vállalunk, ezek a termék adatlapján fel vannak minden esetben tüntetve!

Naprakész ügyfélszolgálat

Forduljon hozzánk kérdéseivel, készséggel állunk rendelkezésére!

365 nap Garancia

Bármely elektronikusan vásárolt termékünkre 365 napos garanciát vállalunk!