Tippek, hogy a boxspring ágy jól illeszkedjen a hálószobába

Elérhetõségek
E-mail:info@butor7.hu

Tippek, hogy a boxspring ágy jól illeszkedjen a hálószobába

boxspring ágyA hálószoba az otthonunk azon része, ahol a legtöbb időt töltjük pihenéssel és alvással. Ezért kiemelten fontos, hogy a helyiség kényelmes és stílusos legyen. A boxspring ágyak népszerűsége az utóbbi években exponenciálisan nőtt. De vajon mi kell ahhoz, hogy ez a bútor igazán jól mutasson a hálószobában? 

1. Figyeljünk oda a stílusra! 

A boxspring ágyak különböző stílusokban érhetők el, így könnyen találhatunk olyat, ami illeszkedik a hálószobánk berendezéséhez.

Modern: letisztultság, semleges színek és minimalista dizájn jellemzi, a modern stílusú lakások fekhelyei.

Klasszikus: jellemzői az elegáns részletek, mint például a díszített lábak és a gazdag színek, mint a mélybarna vagy a vörös. Tökéletesek egy hagyományos, elegáns hálószobához.

Rusztikus: természetes anyagok, mint a fa és a vászon, meleg, földszínek jellemzik. Egy rusztikus boxspring ágy otthonos és meghitt légkört teremt.

2. Színek és anyagok

Figyeljünk arra, hogy a bútor színben és anyagban is harmonizáljon a hálószoba többi berendezésével. Ha például fából készült szekrényekkel rendelkezünk, válasszunk egy olyan boxspring ágyat, aminek a fa elemei hasonló színűek. Ha a hálószobában világos árnyalatok dominálnak, egy fehér vagy világosszürke darab lehet a legjobb választás.

3. Kényelem

A boxspring ágyak nemcsak esztétikai, hanem kényelmi szempontból is előnyösek. Kiváló alátámasztást biztosítanak a matracnak, és növelik annak élettartamát. Fontos, hogy az ágy megfeleljen az alvási szokásainknak és igényeinknek. Például, ha keményebb alátámasztást szeretnénk, válasszunk egy erősebb rugózattal rendelkező modellt.

4. Dekoráció 

Dekoráljunk bátran! Használjunk ágytakarót, párnákat és egyéb textíliákat, amelyek színben és mintában harmonizálnak az helyiség többi részével. Egy mutatós ágytakaró, amely illik a boxspring stílusához, tovább fokozhatja az ágy megjelenését. A megfelelő világítás pedig még otthonosabbá teheti a hálószobát.

5. Helykihasználás

A boxspring ágyak gyakran rendelkeznek tárolóhelyekkel, ami különösen hasznos lehet kisebb hálószobákban. 

Mint láthatjuk, a boxspring ágy bármelyik hálószobába tökéletes választás lehet. Ha Ön is mellette döntött, forduljon hozzánk bizalommal új bútoráért! 

Országos házhozszállítás!

Megrendelését kizárólag házhozszállítással tudjuk teljesíteni! - Azonban számos termékünkre ingyenes házhoszállítást vállalunk, ezek a termék adatlapján fel vannak minden esetben tüntetve!

Naprakész ügyfélszolgálat

Forduljon hozzánk kérdéseivel, készséggel állunk rendelkezésére!

365 nap Garancia

Bármely elektronikusan vásárolt termékünkre 365 napos garanciát vállalunk!