Étkezőszékek

47 termék a kategóriában

Webáruházunk az étkezőszék vásárlás legkényelmesebb módját tárja vásárlóink elé, hiszen az egyszerű rendelésnek és a házhoz szállításnak köszönhetően ki sem kell mozdulnia otthonából. Kínálatunkban több mint 50 minőségi étkezőszéket kínálunk.Minden székünkre 1 év garanciát vállalunk. Vásároljon minőségi étkezőszéket a legjobb áron! Amennyiben több széket rendelne, kérjen ajánlatot az ügyfélszolgálatunkon a szállítási díjakra!

Étkezőgarnitúrák: mire figyeljen a vásárlás során?

A hosszú évek során sok háztartásban elhasználódnak az étkezőszékek, azonban egyeseknek gondot okozhat a lecserélésük. Sajnos nem találnak olyan új ülőalkalmatosságokat, amik passzolnának a környezethez és az asztalhoz egyaránt. Páran emiatt kompromisszumot kötnek az idős bútorokkal, de ezek már nem képesek betölteni rendeltetésszerű szerepüket, ráadásul nem is kényelmes a használatuk. Amennyiben Ön is hasonló helyzetben van, találja meg nálunk az új ülőalkalmatosságokat!

Az étkezőszékekből is igyekszünk gazdag választékot kialakítani, hogy minden vevőnk könnyedén megtalálja a környezethez és az asztalhoz illő ülőalkalmatosságokat. Különböző színű, stílusú termékek közül válogathat, amik rendkívül színvonalas, strapabíró bútorok. Tőlünk bárhonnan kényelmesen beszerezheti az új székeket, ennek köszönhetően nincs szükség arra, hogy kompromisszumot kössön a régi, elhasználódott berendezésekkel.

Fedezze fel az étkezőszékek kínálatát, és rendelje meg azokat a bútorokat, amik minden szempontból megfelelnek az igényeknek! Bővebb információkért bátran forduljon hozzánk elérhetőségeinken, munkatársaink igyekeznek felmerülő kérdéseire választ adni!

Válasszon minőségi étkező széket!

Étkezőszékek
14 900.- Ft
Étkezőszékek
7 600.- Ft
Étkezőszékek
13 120.- Ft
Étkezőszékek
15 870.- Ft
Étkezőszékek
11 900.- Ft
Étkezőszékek
11 900.- Ft
Étkezőszékek
22 150.- Ft
Étkezőszékek
20 490.- Ft
Étkezőszékek
10 770.- Ft
Étkezőszékek
19 000.- Ft
Étkezőszékek
22 300.- Ft
Étkezőszékek
11 790.- Ft
Étkezőszékek
17 900.- Ft
Étkezőszékek
18 490.- Ft
Étkezőszékek
9 700.- Ft