Komódok

30 termék a kategóriában

A komód, vagyis a hálószoba praktikus berendezése

komód

Egy hálószoba berendezése nem csak az ágyból áll, bár kétségtelen, hogy ez a legfontosabb bútor. A helyiség azonban tárolásra is kiválóan alkalmas, hiszen itt van hely a gardróbnak, a kisebb ruháknak és más kiegészítőknek pedig érdemes beszerezni egy komódot.

A legtöbb ember a komódban tárolja a fehérneműket, esetleg az otthon használatos ruhákat, de a bútorban helyet kaphatnak a tiszta törölközők és az ágyneműk is. A komód egy alacsonyabb bútor, mint a szekrény, ezért a felülete is kihasználható, például tehetünk ide egy kisebb asztali lámpát, szobanövényt, így barátságosabbá téve a hálószobát. Természetesen a vásárláskor érdemes odafigyelni arra, hogy a többi bútorhoz illeszkedő berendezést válasszunk mind stílusban, mind színben. A komódok egy praktikusak és jól kihasználhatóak, mindenhol megállják a helyüket.

Ha kérdése van termékeinkkel vagy a rendelés menetével kapcsolatban, illetve úgy döntött, hogy komódot vásárol, keressen minket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, szívesen segítünk mindenben!

Komódok
36 900.- Ft 27 900.- Ft
Komódok
44 900.- Ft 34 900.- Ft
Komódok
47 900.- Ft 37 900.- Ft
Komódok
42 900.- Ft 34 900.- Ft