A sarokkanapé minden előnye

Elérhetõségek
E-mail:info@butor7.hu

A sarokkanapé minden előnye

sarokkanapéA sarokkanapé számos előnnyel rendelkezik, melyek nyilvánvalóak, ám akad olyan is, ami csak kevesek előtt ismert!

A sarokkanapé napjainkban már szinte minden otthon szerves része; elképzelhetetlen, hogy egy nappaliban ne találjunk egyet, bár persze akadnak kivételek is. A formák, színek és méretek változatosságának köszönhetően ma már mindenki megtalálhatja az ízlésének és pénztárcájának megfelelő sarokkanapét, és kihasználhatja annak előnyeit.

A sarokkanapé egyik legnyilvánvalóbb előnye, hogy rengeteg helyet biztosít, és ez esetben nem csak az ülőhelyek számára kell gondolni. A hagyományos kanapék többnyire két-, vagy háromszemélyesek, de természetesen akadnak nagyobbak is. Egy sarokkanapé azonban minimum öt személy számára nyújt kényelmes ülőhelyet – avagy kettőnek, míg a harmadik akár el is fekhet –, mindezt pedig úgy, hogy egy kisebb helyiségben is elfér. A helytakarékosság az elhelyezhetőségben is megnyilvánul, hiszen egyrészt a sarokba állítva egy sarokkanapé a lehető legkevesebb helyet veszi el a térből, másrészt a szoba közepére is állítható, így pedig térhatároló elemként is funkcionálhat.

Emellett fontos – és szintén közismert – előny, hogy a sarokkanapé esztétikailag is hozzájárul a helyiség megjelenéséhez, mindenféle lakberendezési stílushoz könnyedén hozzáigazítható, és már önmagában is megadhatja egy szoba karakterét, egyszersmind otthonossá is teszi azt. A több funkcióról talán szót sem kell ejtenünk, de megtesszük: a sarokkanapé elsősorban ülőbútor, ám vendégággyá is alakítható, sőt, egy kisebb lakásban akár a mindennapi alvás helyszíne is lehet!

Van azonban a sarokkanapénak egy olyan előnye is, amelyet sokan nem vesznek figyelembe: a tárolóhely. Az ágyneműtartó mondhatni általános e bútorok esetében, viszont újabban már a karfákban is elrejtenek kisebb szekrényeket, vagy polcokat, melyek segítségével megnövelhető az otthon tárolási kapacitása.

Ha sarokkanapét szeretne vásárolni, rendeljen webáruházunk kínálatából csupán néhány kattintással, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Országos házhozszállítás!

Megrendelését kizárólag házhozszállítással tudjuk teljesíteni! - Azonban számos termékünkre ingyenes házhoszállítást vállalunk, ezek a termék adatlapján fel vannak minden esetben tüntetve!

Naprakész ügyfélszolgálat

Forduljon hozzánk kérdéseivel, készséggel állunk rendelkezésére!

365 nap Garancia

Bármely elektronikusan vásárolt termékünkre 365 napos garanciát vállalunk!