Franciaágyak: várható újdonságok a 2023-as évben

Elérhetõségek
E-mail:info@butor7.hu

Franciaágyak: várható újdonságok a 2023-as évben

franciaágyA franciaágyra úgy gondolunk, mint ami évtizedek óta változatlan formában készül, holott minden évben jelennek meg újdonságok, amelyekre érdemes figyelni.

A 2023-as évben is folytatódik a lakberendezés fejlődése, így a franciaágyak terén is várhatóak változások. Az idei újdonságok között várható a méretek növekedése, az anyagok, a tárolás és a technológia fejlesztése; ezek által nem csupán az otthonunk lesz élhetőbb, de az alvás is pihentetőbbé válik.

Az ágyak méretei várhatóan növekedni fognak, hogy több hely álljon rendelkezésre, bár ehhez természetesen megfelelő méretű helyiségekre is szükség van, így e trend széles körű elterjedésére nem számítunk, ahogy a technológiai fejlesztések is viszonylag kevesek figyelmét keltik majd fel. Ezek között megtalálhatóak lesznek a különféle rendszerek, mint például az automatikus ágyemelő és pozícióválasztó, a beépített hangrendszerek és a LED világítás. Ami viszont érdekesebb lehet, hogy különféle alvásfigyelő szenzorok is telepíthetőek lesznek, melyek figyelemmel kísérik az alvó ember mozgását, hőmérsékletét és légzését, illetve segítik a pihentető alvást is.

Az anyagok változása azonban sokakhoz eljut majd, hiszen ezzel mindenki képes azonosulni. A fenntarthatóság egyre fontosabbá válik, ezért a franciaágyak egyre többször készülnek majd környezetbarát anyagokból, mint például a fa, a bambusz, és a természetes textíliák, illetve az anyagkeverékek, hogy a felhasznált anyagok jó tulajdonságait ötvözzék. Emellett egyre több gyártó használ újrahasznosított anyagokat, hogy csökkentse a környezeti terhelést. Az textilek között előtérbe kerül például a bambuszpamut és a lenvászon, amelyek környezetbarátok és kényelmesek is egyben, továbbá a műbőr helyett inkább a természetes bőr lesz a trendi.

Érdemes még megemlíteni, hogy egyre többször bukkannak fel a franciaágyakba integrált tárolórendszerek, illetve a multifunkciós franciaágyak – ilyen például, ha az ágy fejtámlája íróasztalként is használható –, és idén várható ezek szélesebb körű elterjedése.

Franciaágyat szeretne vásárolni? Tekintse meg webáruházunk kínálatát, és rendeljen mindössze néhány kattintással! Kérdése lenne termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban? Forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Országos házhozszállítás!

Megrendelését kizárólag házhozszállítással tudjuk teljesíteni! - Azonban számos termékünkre ingyenes házhoszállítást vállalunk, ezek a termék adatlapján fel vannak minden esetben tüntetve!

Naprakész ügyfélszolgálat

Forduljon hozzánk kérdéseivel, készséggel állunk rendelkezésére!

365 nap Garancia

Bármely elektronikusan vásárolt termékünkre 365 napos garanciát vállalunk!