A szekrénysor a kis lakások bútora is lehet!

Elérhetõségek
E-mail:info@butor7.hu

A szekrénysor a kis lakások bútora is lehet!

szekrénysorEgy szekrénysor minden lakásban fontos bútor. A kis méretű lakásokból sem kell kizárni ezt a nappali bútort.

A kis lakások, garzonok lakóinak kreatívabbnak kell lenniük, ha egy élhető, kényelmes otthont szeretnének berendezni. Sajnos nem fér el akármilyen bútor egy kis helyen, sok mindenről le kell mondani. Ez nem jelenti azt, hogy a többi bútorral nem lehet olyan otthont kialakítani, ahol mindennek megvan a helye.

Egy szekrénysor talán túl merész ötletnek tűnik kis alapterülethez tervezve, de érdemes vele számolni. A bútor áruházunkban számos szekrénysor található. A szekrénysor alapvetően a nappali egyik fő berendezését alkotja. A legtöbb szekrénysort úgy álmodták meg a tervezők, hogy a televíziónak, házi mozi rendszernek is jut benne hely. Egy tévé állvány önmagában nem bizonyul túl hasznosnak a kis lakásban, de ha egy nagyobbat és jobban kihasználhatóbb modellt választ, akkor már nem csak tévé állvány válhat belőle.

Egy olyan szekrénysor, mint amilyen például a bútor webáruházunk kínálatában is megtalálható Mokka vagy Diablo, tökéletes választás. Ezek a bútorok ugyan nem rendelkeznek külön televíziónak fenn tartott hellyel, de annál ideálisabbak nappali és egyben hálószoba bútornak. Egy olyan kis lakásban, ahol egy légtérben található szinte minden és a nappali, hálószoba is ugyanaz a tér, érdemes több funkciós bútorokkal berendezni az ingatlant.

Ahogyan a kanapéból lehet ágy, úgy a szekrénysor helyet tud biztosítani a ruháknak, könyveknek, háztartási eszközöknek is. Legyen egy olyan tárolója, ami esztétikus, helytakarékos és sokoldalú bútor is egyben! A bútoraink között számos olyan szekrénysor található, ami megfelel ennek a leírásnak.

Forduljon hozzánk bizalommal, amennyiben új, praktikusan használható bútorra van szüksége és válogasson a termékeink között! Az általunk forgalmazott szekrénysorok között vannak eredeti áron kapható és kedvezményes modellek is. Ne maradjon le a legkedvezőbb ajánlatokról és rendelje meg az új bútorát a webáruházunkból! Kollégáink minden felmerülő kérdést megválaszolnak, ha kapcsolatba lép velünk!

Országos házhozszállítás!

Megrendelését kizárólag házhozszállítással tudjuk teljesíteni! - Azonban számos termékünkre ingyenes házhoszállítást vállalunk, ezek a termék adatlapján fel vannak minden esetben tüntetve!

Naprakész ügyfélszolgálat

Forduljon hozzánk kérdéseivel, készséggel állunk rendelkezésére!

365 nap Garancia

Bármely elektronikusan vásárolt termékünkre 365 napos garanciát vállalunk!