a-sarokkanape-a-kenyelmes-nappalibol-nem-hianyozhat

Elérhetõségek
E-mail:info@butor7.hu

A sarokkanapé, a kényelmes nappaliból nem hiányozhat!

A sarokkanapé nélkül nincsen igazán kényelmes nappali, ezzel mindenki egyet tud érteni. Ahhoz nem kell sok érvet felsorakoztatni, hogy belássuk, a kanapé a nappali, a tv szoba központi bútora. A kanapé köré rendezzük szinte az összes többi bútort, hiszen innen nézünk filmet, itt gyűlünk össze beszélgetni, játszani vagy csak egy kicsit lustálkodni. Az egyértelmű, hogy a kanapé nem egyenlő egy süppedős fotellel, egy takaros szófával vagy egy csinos kerti bútorral. A kanapét kifejezetten a családi otthonokba tervezték, a vendégséget kedvelők, a nagy baráti társasággal, kiterjedt rokonsággal rendelkezők számára ajánlják első sorban.

Kifejezetten a sarokkanapét ajánljuk azoknak az érdeklődőknek, akik szeretik megadni a módját a pihenésnek, a szórakozásnak és nem érik be azzal, hogy például többed magukkal szorongjanak egy három személyes kanapén. A sarokkanapé többféle is lehet, például forma szempontjából, U vagy L alakú is és akár ágy funkcióval is készülhet a még nagyobb kényelem érdekében.

sarokkanapé olyan ülő bútor, ami uralja a szobát, ezért szüksége van megfelelő méretű térre. Jól illik hozzá kiegészítőnek a dohányzóasztal, lábtartó vagy egy pár puha díszpárna is. A bútor áruházunkban óriási választék áll a vásárlók rendelkezésére sarokkanapékból is. A sarokkanapék általunk forgalmazott modelljei több méretben, változatos árnyalatban és többféle fekvőfelülettel elérhetőek. Alapvetően a natúr színek és a visszafogott stílus dominál a sarokkanapé kínálatunkban, ezért azoknak az érdeklődőknek ajánljuk őket, akik a harmonikus, letisztult, természetes, illetve elegáns vonalat szeretnék erősíteni az otthonukban. Ízléses, minőségi és nem utolsó sorban megfizethető áron kapható bútorokat kínálunk az érdeklődőknek.

Ne hagyja ki a kedvezményes vásárlás lehetőségét és tekintse meg a termék kínálatunkat! Vásároljon megfizethető vagy akciós áron ülőgarnitúrát, sarokkanapét! Természetesen a rendelkezésére állunk mindenben, ha szeretne érdeklődni vagy egyedi ülőgarnitúrára vágyik!

Országos házhozszállítás!

Megrendelését kizárólag házhozszállítással tudjuk teljesíteni! - Azonban számos termékünkre ingyenes házhoszállítást vállalunk, ezek a termék adatlapján fel vannak minden esetben tüntetve!

Naprakész ügyfélszolgálat

Forduljon hozzánk kérdéseivel, készséggel állunk rendelkezésére!

365 nap Garancia

Bármely elektronikusan vásárolt termékünkre 365 napos garanciát vállalunk!