a-sarokkanape-elhelyezeserol-roviden

Elérhetõségek
Telefon:+36 30 271 1960
E-mail:info@butor7.hu
  • info@butor7.hu
  • Ügyfélszolgálat: 06 30 271 19 60 info@butor7.hu Nyitvatartási idő: Hétfő-Péntek: 10:00-16:00

A sarokkanapé elhelyezéséről röviden

sarokkanapéA nappali berendezésénél központi szerepet kap a kanapé. Manapság sokan előszeretettel döntenek a sarokülők mellett, hiszen ezeknek a bútoroknak számos előnyük van. Nagyon kényelmesek, többen is elférnek rajtuk, ugyanakkor mutatósak is. De pontosan hogyan célszerű egy ilyen sarokkanapét elhelyezni? A választ egyértelműnek tűnhet, de érdemes egy kicsit alaposabban is átgondolni a döntést. álogasson kedvére kínálatunkból! 

Valószínűleg a legtöbben arra gondolnak, hogy a berendezés nevében is benne van, hogy hová való: a sarokba. Pedig a sarokkanapéban ennél sokkal több van, érdemes kihasználni az előnyeit, nem csak mint ülőalkalmatosság, hanem mint lakberendezési elem is. Természetesen van, amikor nincs más lehetőség, és igazodva a szoba méreteihez, kizárólag a sarokban marad hely. Azonban, ha nagyobb terület áll rendelkezésünkre, akkor érdemes egy kicsit szabadjára engedni a fantáziánkat a nappali berendezését illetően. A mai modern sarokülőket már általában úgy gyártják, hogy minden oldalukról elegánsak, így bátran tehetjük őket távolabb is a faltól. A sarokkanapé megfelelő elhelyezésével könnyen kialakíthatunk a szobán belül egy tökéletes vendégfogadó részt, ahol akár nagyobb társaság is kényelmesen elfér, és nyugodtan beszélgethet. Ha rendelkezésünkre állnak fotelek is, akkor azokat is célszerű ebbe belevonni, és félkör vagy U alakban elhelyezni minden ülőalkalmatosságot. Szinte adni fogja magát, hogy ennek a közepére kell tenni a dohányzóasztalt, ahol mindenhonnan kényelmesen el lehet érni. Ha a fő cél inkább a pihenés és a családi mozizás kényelmessé varázslása, akkor arra érdemes ügyelni, hogy a TV a sarokülővel közvetlenül szembe legyen, igazodva az ideális betekintési távolsághoz is.  

Akár többféle berendezést is bátran ki lehet próbálni, hogy végül könnyedén kiválaszthassuk azt, amelyik a legideálisabb volt minden szempontból. Megéri egy kicsit átgondolni a lehetőségeket.

Amennyiben sarokülő vásárlása előtt áll, a legjobb helyen jár, ugyanis cégünk hatalmas választékkal várja! Tekintse meg termékeinket, és v

Országos házhozszállítás!

Bútorainkat az ön kérésére házhoz szállítjuk, vagy átveheti díjmentesen a raktárunkban. - Ingyenes szállítás, a katalógusban megjelölt egyes termékekre.

Naprakész ügyfélszolgálat

Forduljon hozzánk kérdéseivel, készséggel állunk rendelkezésére!

365 nap Garancia

Bármely elektronikusan vásárolt termékünkre 365 napos garanciát vállalunk!