a-sarokkanapek-nem-hianyozhatnak-egyetlen-otthonbol-sem

Elérhetõségek
Telefon:+36 30 271 1960
E-mail:info@butor7.hu
  • info@butor7.hu
  • Ügyfélszolgálat: 06 30 271 19 60 info@butor7.hu Nyitvatartási idő: Hétfő-Péntek: 10:00-16:00

A sarokkanapék nem hiányozhatnak egyetlen otthonból sem!

sarokkanapékOtthonunk berendezése során sok szempontot érdemes figyelembe venni. Egyrészt nagyon fontos, hogy kényelmes legyen, de nem szabad megfeledkezni a praktikusságról és az igényes megjelenésről sem. A nappali talán a legkritikusabb helyiség, hiszen a nap nagy részét itt töltjük, itt zajlanak a családi események és vendégeket is itt fogadunk. Minden szempontból kényelmesek és praktikusak is a nappaliban a sarokkanapék, amik ráadásul napjaink legnépszerűbb berendezései közé tartoznak. 

sarokkanapék előnye, hogy nagyon kényelmesek több ember számára is. Míg a hagyományos, egyenes kialakítású kanapék többsége háromszemélyes, addig ezeken a bútorokon akár öten-hatan vagy még többen is elférnek. A termékek általában kinyithatóak, ágyazhatóak, így még vendégágyként is funkcionálnak. Napközben, összecsukva viszont nem foglalnak akkora helyet, mint például egy franciaágy, így megmarad a hasznos tér is a szobában. A sarokkanapék ennek köszönhetően kisebb lakásokban is megállják a helyüket, de mivel széles méretválasztékban kaphatók, ezért minden minden otthonba könnyű megtalálni közöttük az ideális bútort. Természetesen a megjelenésük is nagyon változatos. A klasszikus és a modern stílus kedvelői számára is ideálisak, nem nehéz a meglévő berendezések küllemével harmonizáló terméket választani. A sarokkanapék előtt jól mutat egy dohányzóasztal, ezt még érdemes hozzájuk beszerezni. 

sarokkanapék között gyakoriak az U alakú bútorok, melyeket leginkább a nagyobb alapterületű helyiségekbe ajánlunk. Ezeknek a kényelme szinte páratlan, hiszen hatalmasak, szuperül használhatóak akár egy kis délutáni lazításhoz, akár az esti családi beszélgetéshez, mozizáshoz is. A cégünk által kínált sarokkanapék tartósak, strapabíróak, hosszú távon is megállják a helyüket. 

Ha úgy döntött, hogy sarokkanapét vásárol, a legjobb helyen jár! Amennyiben kérdése van termékeinkkel vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon bizalommal munkatársainkhoz a megadott elérhetőségeink bármelyikén, szívesen segítenek mindenben! 

Országos házhozszállítás!

Bútorainkat az ön kérésére házhoz szállítjuk, vagy átveheti díjmentesen a raktárunkban. - Ingyenes szállítás, a katalógusban megjelölt egyes termékekre.

Naprakész ügyfélszolgálat

Forduljon hozzánk kérdéseivel, készséggel állunk rendelkezésére!

365 nap Garancia

Bármely elektronikusan vásárolt termékünkre 365 napos garanciát vállalunk!