szekrenyekbol-vitrinekbol-sosem-eleg

Elérhetõségek
Telefon:+36 30 271 1960
E-mail:info@butor7.hu
  • info@butor7.hu
  • Ügyfélszolgálat: 06 30 271 19 60 info@butor7.hu Nyitvatartási idő: Hétfő-Péntek: 10:00-16:00

Szekrényekből, vitrinekből sosem elég!

vitrinekVannak olyan típusú bútorok, amikből szinte mindenhol szükséges néhány darab. Ilyen az asztal, a szék és a szekrényekvitrinek is. Ezekre egy irodában ugyanúgy szükség van, mint egy lakásban, persze fontos, hogy a célnak megfelelően válasszuk ki őket. 

szekrények és a vitrinek a tárolás alapvető bútorai. Ahogy találunk közöttük például ruhák tárolására alkalmas darabokat, úgy némelyik iratok, céges dokumentumok rendszerezéséhez ideális. A vitrinek főként dísztárgyakhoz használatosak, egyes típusok belső világítással is elláthatóak. Cégünk kedvező áron kínál tartós, masszív szekrényeket és vitrineket, méghozzá rövid szállítási határidővel. Érdemes nálunk körülnézni, ugyanis bútor webáruházunk számos más berendezéssel a vásárlók rendelkezésére áll, így egy helyen beszerezhet mindent, amire otthonában vagy az irodájában szüksége van. 

Forduljon hozzánk bizalommal Ön is szekrényekkelvitrinekkel vagy más bútorokkal kapcsolatban, munkatársaink szívesen tájékoztatják a megrendeléssel kapcsolatos részletekről!  

Országos házhozszállítás!

Bútorainkat az ön kérésére házhoz szállítjuk, vagy átveheti díjmentesen a raktárunkban. - Ingyenes szállítás, a katalógusban megjelölt egyes termékekre.

Naprakész ügyfélszolgálat

Forduljon hozzánk kérdéseivel, készséggel állunk rendelkezésére!

365 nap Garancia

Bármely elektronikusan vásárolt termékünkre 365 napos garanciát vállalunk!