Beépített vagy összeszerelhető gardróbszekrény mellett döntsön?

Elérhetõségek
E-mail:info@butor7.hu

Beépített vagy összeszerelhető gardróbszekrény mellett döntsön?

gardróbszekrényA gardróbszekrénynek minden hálóban ott a helye, de több változatban is elérhető, ezért dönteni kell arról is, hogy milyen típusú legyen az új bútor.

A szekrény, az ágy, az éjjeli asztalka a hálószoba alap berendezéseit jelentik. A hiánytalanul berendezett hálóban jut tér a pihenésnek és a készülődésnek is. Minden az okosan kiválasztott bútorokon és azok elrendezésén múlik.

A gardrób két típusa: az épített gardrób

A gardróbszekrények eredetileg beépített szekrények voltak, illetve szobányi méretű tárolók. A beépített szekrény nagyon praktikus tároló, aminek a legnagyobb előnye, hogy teljesen egyedi és maximálisan személyre szabható. Minden megrendelő listázhatja az igényeit, a helyszínhez igazítva építik be a bútor egyes elemeit a megbízott szakemberek.

Ez így igazán tökéletesnek tűnik, de van egy kis probléma, mégpedig az állandóság. A beépített gardróbot már nem igazán lehet költöztetni. Amit a kijelölt helyén összeraktak, az a bútor fixen ott is marad. 

Régen az volt a szokás, hogy a családok akár több generáción keresztül is éltek ugyanabban az ingatlanban. A beépített szekrények ehhez a szokáshoz illenek, az ingatlant teszik értékesebbé, sokoldalúbbá és jól kihasználhatóvá.

Az igazság az, hogy a modern életmódhoz a beépített bútorok már nem igazán passzolnak. A különálló bútorok viszont annál inkább.

A különálló gardrób

A készen kapható és a helyükre állítható szekrények tulajdonságai egyeznek a mai vásárlók igényeivel. Egy bútorlapokból összeszerelhető gardróbot könnyű szállítani, tárolni, összerakni és szétszedni is. A költözés megszokott dologgá vált. Az emberek munkát váltanak, lakóhelyet cserélnek, családot alapítanak, az életükben bekövetkező változásokhoz igazítják az otthonukat.

A költözés gyakori és megszokott jelenség lett, ezért praktikus, ha a saját holmijukat minél egyszerűbben magukkal tudják vinni a lakók. A bútorlapokból álló gardrób is illeszkedik ebbe a keretbe. Elég egyszer megvásárolni és aztán már csak a megfelelő helyet kell a számára megtalálni.

Országos házhozszállítás!

Megrendelését kizárólag házhozszállítással tudjuk teljesíteni! - Azonban számos termékünkre ingyenes házhoszállítást vállalunk, ezek a termék adatlapján fel vannak minden esetben tüntetve!

Naprakész ügyfélszolgálat

Forduljon hozzánk kérdéseivel, készséggel állunk rendelkezésére!

365 nap Garancia

Bármely elektronikusan vásárolt termékünkre 365 napos garanciát vállalunk!