Boxspring ágy: idősek, hátfájdalommal élők legkényelmesebb ágya

Elérhetõségek
E-mail:info@butor7.hu

Boxspring ágy: idősek, hátfájdalommal élők legkényelmesebb ágya

boxspring ágyA boxspring ágy kényelme páratlan. A bútor mindvégig egyenletes alátámasztás nyújt a gerincnek, így ideális idősek és hátfájdalommal küzdők számára is. 

Az ideális fekhelyet megtalálni még fiatalon és egészségesen sem könnyű, hiszen mindenkinek mások az igényei, azonban még nehezebbé válik a feladat, ha valaki idős, vagy hátproblémákkal küzd. Bizonyára sokakkal előfordult már, hogy nehezen bírtak kikelni az ágyból, és nem feltétlenül a kevés alvás miatt. A túl alacsony ágy ugyanis jelentősen megnehezíti ezt a műveletet. 

Modern világunkban rengetegen végeznek ülőmunkát, ami sajnos rossz hatással van a gerincre és a mozgásszegény életmóddal párosulva idővel állandó hátfájdalmat okozhat. Természetesen az idős kornak is velejárója lehet a hát fájdalma, ami miatt a mozgás is nehezítetté válik. 

Ilyenkor gyakori, hogy a szeretett, régen kényelmes fotel vagy ágy egyre kényelmetlenebbé válik, és az ember szinte minden reggel arra ébred, hogy fáj a háta, a vállai, a dereka. Sajnos minél alacsonyabb az ágy, annál nehezebb belőle kiszállni, ezért érdemes magasabb típusra váltani.

Ilyenkor nyújt kiváló megoldást a boxspring ágy, aminek alapvetően magasabban van a fekvőfelülete. Ez a bútor felépítéséből adódik, hiszen az alsó váz, vagyis a box, a matrac, majd a topper, vagyis a fedőmatrac együttes magassága jóval nagyobb, mint a hagyományos ágyaké

A boxspring ágyon bárhogy is mozdul éjszaka, a gerince végig kényelmesen alátámasztva marad. Az ágy tökéletesen alkalmazkodik az alvási szokásaihoz, a mozgásához, a terheléshez. Ennek köszönhetően kipihenten ébredhet és fiatalos lazasággal kelhet ki az ágyból

Webshopunkban boxspring ágyak hatalmas választékát találja. Számos akcióval várjuk vásárlóinkat, érdemes megtekintenie a teljes kínálatunkat! 

Amennyiben érdeklődik a boxspring ágyak iránt, ne habozzon, nézzen körül nálunk! Ha bővebb információra van szüksége vagy kérdése merült fel, forduljon bizalommal munkatársainkhoz, készséggel segítenek Önnek mindenben a megadott elérhetőségeink bármelyikén! 

Országos házhozszállítás!

Megrendelését kizárólag házhozszállítással tudjuk teljesíteni! - Azonban számos termékünkre ingyenes házhoszállítást vállalunk, ezek a termék adatlapján fel vannak minden esetben tüntetve!

Naprakész ügyfélszolgálat

Forduljon hozzánk kérdéseivel, készséggel állunk rendelkezésére!

365 nap Garancia

Bármely elektronikusan vásárolt termékünkre 365 napos garanciát vállalunk!