Franciaágy: kényelmesen összebújva is

Elérhetõségek
Telefon:+36 30 271 1960
E-mail:info@butor7.hu
  • info@butor7.hu
  • Ügyfélszolgálat : 06 30 271 19 60 info@butor7.hu Nyitvatartás: Kedd-Péntek 11:00-16:00 info@butor7.hu

Franciaágy: kényelmesen összebújva is

franciaágyakfranciaágyak talán a legkényelmesebb megoldást jelentik pároknak, ugyanakkor mutatósak és az áruk is megfizethető.

Sok olyan pár van, akik imádnak összebújva aludni, nekik ezt érdemes figyelembe venniük akkor is, amikor ágyat keresnek maguknak. Ilyen esetben fontos szempont, hogy ne legyen sehol választék, mint például két egyszemélyes matrac között lenne. Természetesen több lehetőség van, de a franciaágy mindenképp az egyik legkényelmesebb megoldást jelenti az összebújós alváshoz.

franciaágyak elég nagy méretűek ahhoz, hogy két ember is kényelmesen aludhasson rajtuk. Mivel teljesen sima a felületük, nincsen zavaró választóvonal, így mindegy, hogy melyik részére fekszünk és semmi sem állhat az összebújás útjában. Cégünk franciaágyak hatalmas választékával és kedvező árakkal áll a vásárlók rendelkezésére, érdemes nálunk körülnézni, ha Ön is épp az ideális fekhelyet keresi. 

Ha kérdése merült fel franciaágyainkkal vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon bizalommal munkatársainkhoz a megadott elérhetőségeinken! 

Országos házhozszállítás!

Bútorainkat az ön kérésére házhoz szállítjuk, vagy átveheti díjmentesen a raktárunkban. - Ingyenes szállítás, a katalógusban megjelölt egyes termékekre.

Naprakész ügyfélszolgálat

Forduljon hozzánk kérdéseivel, készséggel állunk rendelkezésére!

365 nap Garancia

Bármely elektronikusan vásárolt termékünkre 365 napos garanciát vállalunk!