Franciaágyak méretben és stílusban is nagy választékban!

Elérhetõségek
E-mail:info@butor7.hu

Franciaágyak méretben és stílusban is nagy választékban!

franciaágyEgy franciaágy nélkül nem háló a hálószoba! A szoba fókuszpontja legyen egy minden tekintetben figyelemreméltó ágy!

Egy ágyat nem egy személyre terveznek. Az ágy pároknak szóló bútor, amihez hozzá tartozik, hogy elég helyet adjon a pár mindkét tagjának. Azonban több méretben is készülnek ágyak, a legkiemelkedőbb pedig nem más, mint a franciaágy. A franciaágyak között is vannak méretbeli különbségek, ezekből minden vásárlónak ki kell választania, hogy a kisebb, az átlagos vagy pedig inkább a legnagyobb méretű felel meg az igényeinek. A méret kiválasztása első sorban attól függ, hogy hová szánják ezt a bútor darabot, az elfér a többi hálószoba bútor mellett.

A második szempont az, hogy a kiszemelt franciaágy ne csak a hálószobában kapjon elegendő helyet, hanem az ágyon is kényelmesen elférjenek. A magasabb vagy éppen testesebb vásárlók számára a kisebb alvófelület nem biztos, hogy maximális kényelmet tud nyújtani, ezért érdemes kihasználni a rendelkezésre álló lehetőségeket.

Forduljon az online bútor áruházunkhoz bizalommal, ha a méretben és külsőben is a legjobb, Önhöz illő franciaágyat szeretné megtalálni! Amennyiben a hálószoba berendezésében az igényességre, a minőségre és a személyre szabott bútorok kiválasztására törekszik, akkor garantálni tudjuk, hogy itt a legjobb helyen jár! A bútor áruházunk termékei között meg fogja tudni találni azt a franciaágyat, amit aztán hosszú távon használhat.

Tegye a hálót tökéletessé! Nem túlzás azt állítani, hogy az ágy a középpontja ennek a szobának, a franciaágy pedig ebből is a legjobb változat, amit csak találhat. A termék kínálatunkban megtalálják a számításaikat azok, akik a skandináv egyszerűséget keresik, azok, akik az elegáns és dekadens stílusú, kárpitozott modellekért vannak oda, de azoknak sem kell csalódniuk, akik a kovácsoltvas romantikában szeretnének elveszni.

Az általunk forgalmazott franciaágyak mindegyike ugyanolyan jó választás, csupán stílusban különböznek. Önnek melyik nyerte el a tetszését? Keressen minket bizalommal!

Országos házhozszállítás!

Megrendelését kizárólag házhozszállítással tudjuk teljesíteni! - Azonban számos termékünkre ingyenes házhoszállítást vállalunk, ezek a termék adatlapján fel vannak minden esetben tüntetve!

Naprakész ügyfélszolgálat

Forduljon hozzánk kérdéseivel, készséggel állunk rendelkezésére!

365 nap Garancia

Bármely elektronikusan vásárolt termékünkre 365 napos garanciát vállalunk!